Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Hier kun je Niels uit Temptation Island: Love or Leave al van kennen

Kwam Niels je ook al zo bekend voor?

Niels

Temptation Island: Love or Leave is van start gegaan en we hebben kennis mogen maken met de twintig singles en vier deelnemende koppels. Kwam single Niels je bekend voor? Dat komt omdat hij eerder aan een ander programma mee heeft gedaan.

Datingprogramma

Dat Niels een bekende kop heeft, komt omdat hij eerder in een onlinedatingprogramma verscheen. Niels deed mee aan het MTV-format Daten met een Ex. Hier deed Niels een poging om de knappe Ayla, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, aan de haak te slaan.

Niels werd door Ayla gekozen als favoriet, waarna Niels als 'eindoordeel' een hartje uitdeelde aan Ayla. De realityster zag echter toch geen liefde in Niels en deelde een kruis uit. Oftewel: er was geen match tussen de twee.

Nico

Niet alleen kunnen we Niels kennen van een ander programma, ook Nico verscheen eerder al eens op de buis. We kunnen Nico kennen van zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Jawel, in een eerder seizoen van Ex on the Beach zagen we Nico als happy single. Hij zat samen met onder anderen Channah, Lie, Jorden en Alex Mass op een eiland vol met exen.

Tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach omschreef Nico zichzelf als flirterig, ijdel en een feestvierder. Hij wilde zoveel mogelijk meisjes versieren in de villa. "Meestal na een one night stand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als ze mij zien", stelde Nico destijds over zijn exen. Oeh...

Misschien ook voor jou:
Heftig: koppels in shock na uitleg over nieuwe regel in Temptation Island: Love or Leave
Showbizz
  • Love Reality
  • Videoland
  • MTV