AYTO’s Shanice over deelname: ‘Ik had me eigenlijk opgegeven voor Love Island’

Aha!

Lees ook

De Nederlandse versie van Are You The One staat vanaf vandaag dan eindelijk op Videoland. In dit programma doen twintig singles aan een ambitieus datingexperiment mee om de ware te vinden. Grazia belde met single Shanice om alvast een voorproefje te krijgen van de komende afleveringen.

Deelname Are You The One

In Are You The One zijn tien vrouwelijke singles door wetenschappelijke experts aan hun ideale man gekoppeld. Aan de singles de taak om door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn. Hoewel dit klinkt als een fantastisch liefdesavontuur, deelt Shanice dat ze in eerste instantie aan een ander programma mee wilde doen.

“Ik werd er eigenlijk voor gevraagd”, deelt Shanice als we met haar bellen. “Ik had me een tijdje geleden opgegeven voor Love Island; dat leek me zo’n leuk programma om aan mee te doen. Maar ik kreeg te horen dat ik niet helemaal het type was dat ze zochten. Ik hoorde later van de casting director dat ze wel een heel leuk ander programma voor me in de aanbieding hadden, en dat bleek Are You The One te zijn”, vervolgt de blondine.

Hoewel Shanice dus eigenlijk mee wilde doen aan Love Island, hoefde ze zeker niet lang te twijfelen om mee te doen aan AYTO. “Ik kende de Amerikaanse versie al en dat vind ik een heel leuk programma; dat keek ik ook altijd. Dus ja, ik was meteen verkocht.”

De ware

Met haar prachtige looks en vrolijke babbel heeft Shanice niks te klagen over mannelijke aandacht. Toch lukte het haar nog niet om de ware tegen te komen. “Ik ben al snel uitgekeken op iemand, zeker als ik een paar rode vlaggen krijg. Dan is het heel snel klaar voor mij.”

Toch hoopt ze dat haar deelname aan het datingexperiment daar verandering in kan brengen. “Ik ging er wel echt vanuit dat ze (de experts, red.) voor mij de ware gevonden hadden. Ik ging heel open de villa in en ik was vooral ook heel nieuwsgierig wie van de singles de ware zou kunnen zijn.”

Helaas mag Shanice nog niet vertellen of ze de ware is tegengekomen. Maar gelukkig kan ze wel een tipje van de sluier oplichten over de afleveringen die gaan komen. Zo lijkt het erop dat AYTO geen drama bespaard blijft. “Ja, het wordt nog best wel heftig. De emoties zullen nog wel hoog op gaan lopen.” Hmmm…

Are You The One is vanaf vandaag te zien bij Videoland en vanaf zondag om 19.00 uur bij MTV.

Beeld: MTV, Videoland (Mark Engelen)

Laatste nieuws

Zie ook