Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aan déze eisen moet de toekomstige vriendin van Bachelor Thomas van der Vlugt voldoen

Thomas weet precies wat hij zoekt in een vrouw.

Thomas van der Vlugt

Blond haar en blauwe ogen, bruin haar en groene ogen of rood haar en blauwe ogen: het maakt de gloednieuwe Bachelor Thomas van der Vlugt allemaal niets uit. Maar toch zijn er wel een paar eisen waar zijn nieuwe vriendin aan moet voldoen.

Natural beauty

Onlangs maakte Videoland bekend dat Thomas de hoofdrol zal spelen in een nieuw seizoen van De Bachelor. Hij gaat, net als zijn voorganger Tony Junior, op zoek naar de liefde. Ook Thomas krijgt de keuze uit flink wat knappe ladies, maar hoe omschrijft Thomas zijn droomvrouw eigenlijk?

"Ze moet zichzelf zijn en ambitieus zijn", begint Thomas aan Shownieuws. Als het gaat om de looks, dan heeft Thomas maar weinig eisen. "Ik hou van the girl next door, gewoon een natural beauty. Niet te veel poespas, make-up en dat soort dingen."

Veel drama

Natuurlijk heeft Thomas ook naar de afgelopen seizoenen van De Bachelor en De Bachelorette gekeken. Vooral het afgelopen seizoen zorgde voor behoorlijk wat drama. "Het is natuurlijk wel bijzonder dat je uit zoveel vrouwen mag kiezen en het lijkt me ook heel vervelend dat je zoveel vrouwen naar huis moet sturen", liet de kersverse bachelor onlangs weten aan RTL Boulevard.

Ondanks dat hij het behoorlijk spannend vindt, kan Thomas niet wachten om dit avontuur aan te gaan. "Maar ik zou het wel heel mooi vinden als er uiteindelijk één uitkomt en dat je daar ook echt bij blijft. Ik denk dat je vooral heel erg dicht bij jezelf moet blijven en dan ontstaat er wellicht iets moois."

Showbizz
  • Shownieuws, RTL Boulevard
  • Bob Sizoo