Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winnares Julia sluit Bachelor-hoofdstuk definitief af

'Soms blijken mensen achteraf toch anders in elkaar te zitten dan je denkt.'

Julia Bachelor

De Bachelor-winnares Julia Sinning is helemaal klaar om de turbulente periode met Tony Junior achter zich te laten, zo laat ze horen op Instagram.

Emotionele rollercoaster

Tien dagen geleden zagen we nog dat een dolblije Julia de laatste roos van Tony in ontvangst mocht nemen in de spannende finale van De Bachelor. Inmiddels weten we dat de knappe actrice en handsome dj geen happy end hebben gekregen. Op Instagram blikt Julia nog even terug op de ups and downs: "Wat ben ik opgelucht dat ik dit hoofdstuk eindelijk kan afsluiten. Een emotionele rollercoaster is nog te zacht uitgedrukt voor alle emoties die ik heb gevoeld en voel."

Anders dan gedacht

Een hereniging met Tony lijkt er niet meer in te zitten, als we Julia's woorden lezen: "Soms blijken mensen achteraf toch anders in elkaar te zitten dan je denkt, bizar hoe iets heel moois zo lelijk wordt gemaakt." Bovendien heeft ze de Utrechtse dj inmiddels ontvolgd op Instagram.

Nieuwe focus

Niet alleen bij De Bachelor ging Julia als winnares naar huis, ook mag ze sinds enkele weken de titel Miss Nederland 2021 dragen. En dat geeft haar een nieuwe focus. "Ik ben dankbaar voor de vriendschappen die ik heb gesloten", wil ze nog kwijt over de andere dames in De Bachelor, maar nu is het tijd voor iets nieuws. "Ik zal me volop storten op mijn doelen als Miss Nederland."

Geen roos

Tony Junior heeft ook door laten schemeren dat hij geen toekomst met Julia meer voor zich ziet. In een interview met RUMAGTV afgelopen vrijdag liet hij weten dat hij de felbegeerde laatste roos nu aan iemand anders zou hebben gegeven: "Met honderd procent overtuiging gaat deze naar Oriana." Wacht, wat? De bachelor legt uit waarom: "Omdat zij degene was die haar hart het meest heeft opengezet naar mij, het meest oprecht was en geen shit heeft gepraat over anderen. Zij was een van de weinigen die geen slechte woorden overhad voor anderen. Zij was lief, zij was echt en ik gun haar echt de allerbeste man van de wereld. Daarom geef ik deze aan die man en hoop ik dat hij haar die roos geeft", besluit hij. Maarre, wil hij die roos niet liever zelf overhandigen? "Misschien ook wel."

Misschien ook voor jou:
Aan déze Bachelor-dame zou Tony Junior nu zijn laatste roos geven
Showbizz
  • Instagram
  • De Bachelor