Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official: StukTV's Thomas van der Vlugt is de nieuwe Bachelor

De kersverse bachelor doet gelijk een boekje open over zijn ideale vrouw.

Thomas van der Vlugt

Er gingen al een tijdje rumours rond dat StukTV's Thomas van der Vlugt het stokje zou overnemen van Tony Junior, maar nu is het dan echt officieel. Yes, Thomas mag zichzelf de nieuwe Bachelor noemen. Oeh la la!

Nieuwe Bachelor

"Wie o wie krijgt een roos van mij? Het is echt waar, de roddels gingen al rond maar ik ben de nieuwe Bachelor", schrijft Thomas bij een foto van zichzelf met een grote bos rozen en een glaasje champagne. "Ik kijk er onwijs naar uit, heel exciting."

Gelijk ja op dit liefdesavontuur zei Thomas echter niet. "Ik heb er wel even goed over na moeten denken of ik de Bachelor wilde worden, maar het lijkt mij supermooi om iemand te vinden die samen met mij op avontuur wil. Superspannend, can't wait to fall in love."

Ideale vrouw

Natuurlijk heeft Thomas ook naar de afgelopen seizoenen van De Bachelor en De Bachelorette gekeken. Vooral het afgelopen seizoen zorgde voor behoorlijk wat drama. "Het is natuurlijk wel bijzonder dat je uit zoveel vrouwen mag kiezen en het lijkt me ook heel vervelend dat je zoveel vrouwen naar huis moet sturen", laat de kersverse bachelor weten aan RTL Boulevard. "Maar ik zou het wel heel mooi vinden als er uiteindelijk één uitkomt en dat je daar ook echt bij blijft. Ik denk dat je vooral heel erg dicht bij jezelf moet blijven en dan ontstaat er wellicht iets moois."

Maarre, wat is voor Thomas dan de ideale vrouw om samen oud mee te worden? "Ik hou ontzettend veel van avontuur beleven en ik zou het heel mooi vinden als ik dat samen met iemand anders kan doen", laat hij weten. "Ik kom thuis en ik maak ontzettend veel mee, als je dat aan iemand kan vertellen en samen een band opbouwen... dat zou echt te gek zijn. En dan wellicht samen een toekomst opbouwen."

Zie jij het wel zitten om op (liefdes)avontuur te gaan met de knappe Thomas? Je kunt je hier aanmelden. Good luck!

Misschien ook voor jou:
Zien: zo zag De Bachelors Oriana eruit met haar natuurlijke haarkleur
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Bob Sizoo, Instagram