Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tony Junior over heftige Bachelor-reünie: 'Ik zag het niet aankomen'

De dames legden Tony het vuur aan de schenen.

Tony Junior

Het was voor Tony Junior allesbehalve een fijn weerzien met de vrijgezelle dames tijdens de Bachelor-reünie. Dat hij het niet zo chic had afgerond met Julia en ook nog eens een fling had met Maxime, viel bij veel ladies niet in goede aarde en ze legden hem dan ook het vuur aan de schenen. Aan RTL Boulevard vertelt Tony openhartig hoe hij de reünie heeft beleefd.

Roddels

Waar de twintig vrouwen tijdens de opnames van De Bachelor hun pijlen op Tony Junior hadden gericht, leek het er tijdens de reünie op alsof ze hem daadwerkelijk wel konden schieten. Tot grote schrik van de bachelor himself. "Ik vond het heel heftig. Ik had het niet zien aankomen", laat Tony weten. "Het leek wel alsof ze met zijn allen, twintig vrouwen, hadden afgesproken: 'Oké, we gaan Tony even bashen.'"

Dat niet alleen Julia en Maxime hun zegje wilden doen, maar dat ook de andere vrouwen zich in dit gesprek gingen mengen, kan Tony maar moeilijk begrijpen. "Ik denk dan: je weet helemaal niet wat er speelt", vertelt hij. Al heeft de knappe dj wel een idee waar dit vandaan komt. "Al die dames zitten in groepsappjes en zitten elkaar helemaal gek te maken met roddels die ze een keer op een Insta-accountje voorbij zien komen. Dan denk ik: ja, als je daar je waarheid op baseert, dan weet je gewoon niet zoveel."

Spijt

Niet alleen Tony vond de Bachelor-reünie heftig, ook veel dames schrokken ervan. "De grap was dat heel veel van de dames mij een berichtje hadden gestuurd en een soort van spijt hadden en het vervelend voor me vonden en medelijden met me hadden", weet de bachelor te vertellen. "Dus ze wisten zelf ook wel wat ze gedaan hadden. Ik denk dat ze zelf wel wisten dat het bijna onredelijk was, dus dat ze me daarom ook een berichtje stuurden."

"En omdat ze misschien ook voelden: 'Ja, Tony weet ook dingen. Even mijn hachje redden, of zo'", gaat de knappe dj verder. "Er gebeurt achter de schermen zo veel meer."

Misschien ook voor jou:
Moeder van Bachelor-winnares Julia doet boekje open over verliefdheid dochter
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Videoland