Laura Ponticorvo deelt bijzondere betekenis achter naam dochter

Awh!

Lees ook

Laura Ponticorvo en hubby Ryan Rijger zijn vorige week de trotse ouders geworden van dochtertje Giulia. Die naam hebben ze niet voor niets gekozen, zo laat de influencer weten op Instagram.

Villa Giulia

Het is een emotionele periode voor Laura Ponticorvo. De influencer werd onlangs met spoed in het ziekenhuis opgenomen vanwege zwangerschapsvergiftiging, waar ze enkele dagen later beviel van haar prachtige dochter. Afgelopen zaterdag was ze ook nog eens drie jaar getrouwd met hubby Ryan. Op Instagram blikt ze terug op die bijzondere dag én verklapt ze hoe hun bruiloft heeft geleid tot de naam van haar kersverse dochter.

“Vandaag precies drie jaar geleden zijn wij getrouwd in Italië op een magische plek genaamd Villa Giulia”, begint Laura haar verhaal. “Het moment dat wij het landgoed opliepen, voelden we aan alles dat dit onze plek zou zijn. Onze plek waar we de liefde zouden vieren met al onze lieve familie en vrienden. Onze plek waar we zouden gaan trouwen en onze plek waar we nog meer van elkaar zijn gaan houden, waarvan we niet eens wisten dat dat nog kon.”

Kleine strijder

“Nu, drie jaar later, hebben wij onze eigen Giulia al mogen vasthouden”, gaat Laura verder. “Onze prachtige sterke dochter, onze liefdesbaby, het meisje waarvan we wisten dat wanneer we vijf jaar getrouwd zijn en we terug zouden gaan naar onze magische plek Villa Giulia, zij met haar jurkje zal ronddartelen en rozenblaadjes zal strooien met haar grote zus en nichtjes.”

De mom kan niet wachten om haar dochter mee te nemen naar deze bijzondere plek. “We nemen onze Giulia mee naar de plek van de liefde, waar onze droom en wens is ontstaan van precies het meisje dat ze nu is! Onze kleine strijder die net als haar mama altijd zal vechten, zodat we papa altijd trots kunnen maken.” Awh!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook