Zwangere Laura Ponticorvo schittert in bikini tijdens babymoon

Wauw!

Laura Ponticorvo en hubby Ryan Rijger genieten momenteel van een babymoon in het zonovergoten Italië. Dat de lovebirds niet kunnen wachten tot hun kleintje er is, blijkt wel uit een prachtig bericht dat Laura afgelopen weekend op Instagram plaatste.

Babymoon

Laura en Ryan zijn inmiddels al een paar dagen in Italië, maar de YouTuber koos er bewust voor om even niks van zich te laten horen op Instagram. “Om eerlijk te zijn, zijn we hier al een paar dagen, maar ik had bewust even gewacht met alles delen. Ik wilde echt even een paar dagen offline zijn”, licht Laura toe. “Even niets 'moeten', maar gewoon eventjes bijkomen van alles en tot rust komen.”

En dat tot rust komen, gaat waarschijnlijk helemaal goedkomen. Zo deelt de influencer een prachtige bikinifoto, waarop te zien is dat ze geniet van het zonnetje én dat haar baby belly groeit als kool. Wauw!

Zwangerschap

Ook geeft de mommy to be meteen een update over haar zwangerschap. “Ons meisje in mijn buik maakt inmiddels enorme sprongetjes. De plopjes voelen nu echt aan als schopjes en stompjes, en ik voel haar nu draaien.”

“Ze vindt het volgens mij heerlijk als ik aan het zwemmen ben, want ze is tijdens en na het zwemmen superactief (in mijn buik, red.).” Geniet ervan, Laura!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws