Hoogzwangere Laura Ponticorvo deelt bijzondere boodschap op Instagram

De mommy to be heeft al een flinke babybuik.

Een kindje krijgen is niet vanzelfsprekend, en dat weet ook Laura Ponticorvo. De mommy to be is in verwachting van haar eerste kindje en is nog iedere dag dankbaar voor deze bijzondere gebeurtenis. Op Instagram deelt ze een emotioneel bericht en showt de influencer haar prachtige babybuik.

Dankbaar

“Ik heb echt jarenlang gedroomd van dit moment”, begint Laura haar bericht op Instagram. Op de foto zien we de aanstaande mom poseren met een flinke buik. “Dat ik mijn lichaam zag veranderen met de dag omdat er een leventje in mijn groeit. Een mensje met een ziel, een mensje dat zich ontwikkelt tot onze dochter.”

Dat er op dit moment een kindje in haar buik aan het groeien is, vindt Laura nog steeds enorm bijzonder. “Ik begrijp nog steeds niet helemaal hoe dit mogelijk is, hoe wij zijn ontstaan, hoe jij en ik gewoon ook zijn gemaakt, hoe er van een zaadje en een eitje een mensje gemaakt wordt?!”

Niet vanzelfsprekend

“Bizar hoe ik eigenlijk vroeger altijd maar dacht dat dat heel normaal was”, begint de influencer vervolgens. Pas vanaf het moment dat ze een kinderwens had, stond de mom to be er pas bij stil dat het heus niet vanzelfsprekend is om een kindje in je armen te sluiten.

Hierom wil Laura de moeders die geen kinderen hebben, maar dit wel heel graag zouden willen, een hart onder de riem steken. “Ik vind het soms heel moeilijk om mijn geluk te delen, omdat ik weet dat het ook heel confronterend kan zijn”, legt Laura uit. “Voor iedereen die momenteel in een fertiliteit-traject zit, verlies je hoop alsjeblieft niet en probeer te vertrouwen op je lichaam. Ze kunnen tegenwoordig echt zoveel om jou of jullie te helpen. Met hoop en – hoe moeilijk het soms ook is – positieve energie kan je lichaam zoveel meer dan je denkt.” Wauw!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws