Loiza Lamers deelt groot nieuws: ‘Heel erg trots’

'Het voelt als een coming out', aldus het model.

Groot nieuws voor Loiza Lamers: het model krijgt een eigen documentaire op Videoland. In Altijd Al Loiza laat de knappe blondine een heel andere kant van zichzelf zien, waaronder haar liefdesleven.

Documentaire

“Ik mag eindelijk met jullie delen waar ik het afgelopen half jaar, misschien wel langer, aan gewerkt heb. Ik krijg mijn eigen documentaire op Videoland”, vertelt Loiza enthousiast in een video op het Instagram-account van de streamingsdienst. “Het was heel spannend, het was heel mooi, het was heel bijzonder. Je krijgt echt een inkijkje in mijn leven. Iets wat ik niet eerder zó persoonlijk heb gemaakt. Het gaat over de liefde, over mooie momenten, dieptepunten, zware moment, echt ales is erin te zien. Ik ben heel erg trots.”

Ook op haar eigen Instagram deelt de blondine het grote nieuws. “What a special moment“, begint ze. “Nooit eerder durfde ik zo open en eerlijk te zijn over bepaalde aspecten in mijn leven. Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal kunnen gaan zien.”

Een eer

“Tuurlijk is het heel spannend, maar het is ook wel echt een eer”, reageert het model bij RTL Boulevard. “Deze documentaire gaat misschien ook wel heel veel antwoorden geven op vragen waar ik eerder niet op heb durven antwoorden.” Toch was het filmen van een docu heel anders dan Loiza had verwacht. “Het is ook echt wel heel erg zwaar geweest. Ik heb heel eerlijk weleens gedacht: ze volgen je, je doet wat interviewtjes. Maar ze zitten zo in je aura.”

“De docu voelt persoonlijk voor mij ook als een coming out“, gaat Loiza verder. “In de zin van waar liggen mijn onzekerheden? Daar is daten zeker een onderdeel van. Het zijn gesprekken die ik altijd wilde vermijden in de media. Dat kan je niet in een kort interviewtje zeggen, daar zit zoveel meer achter bij mij. En ook wel verdriet.” Desondanks krijgen we in de docu een inkijkje in Loiza's love life. “In de documentaire is er een punt waarin ik iemand leer kennen – en je ziet ook hoe dat gaat.” We can't wait!

Altijd Al Loiza is vanaf 6 oktober te zien bij Videoland.

Bron: RTL Boulevard, Instagram Videoland, Instagram Loiza Lamers | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws