Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Loiza Lamers openhartig over kinderwens

Het model geeft aan dat ze toch graag kinderen wil.

Loiza Lamers

Loiza Lamers werd als kind enorm gepest en dat was voor haar dan ook de reden waarom ze geen kinderen wilde. Het model komt hier echter op terug en geeft in de nieuwste LINDA. aan dat ze toch graag moeder zou willen worden.

Openhartig gesprek

In de nieuwste LINDA. gaat Loiza in gesprek met acteur Waldemar Torenstra. De twee hebben het onder meer over een pijnlijke periode in hun leven; ze werden allebei vroeger gepest. “Ik kon het pesten naast mij neerleggen, omdat ik steun van mijn familie kreeg”, vertelt het model.

Anderhalf jaar geleden vertelde Loiza in De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld dat dit dan ook de reden was waarom ze geen kinderen wilde. “Dan kwam ik thuis en dan kwam mijn moeder op d’r hurken voor mij zitten. Dan probeerde ze groot te blijven, maar ze was natuurlijk superverdrietig. Die blik zal ik ook nooit, nooit meer vergeten.”

“Dat je als ouder zo kwetsbaar bent. Dat is eigenlijk heel verknipt misschien, en het is ook heel zwart-wit gezegd en ik ben pas 23 dus het kan nog veranderen.”

Kinderwens

Inmiddels is Loiza hierop teruggekomen en geeft ze in LINDA. aan dat haar kinderwens sterk aanwezig is. Zo merkt ze dat ze het moeilijk vindt dat een van haar beste vriendinnen zwanger is. “Niet uit jaloezie, maar meer vanwege het besef dat ik daar geen keuze in heb.”

“Dat ik zelf nooit zwanger zal worden, voelt als onrecht. Als iets dat me is afgenomen. Ik vind zwangere vrouwen zo mooi, en bevallen lijkt me zo’n wonder.”

Het model geeft aan dat ze liever een kindje wil adopteren dan dat ze voor draagmoederschap kiest. “Maar dat ligt ook aan mijn toekomstige partner; als hij iets van zichzelf zou willen, wat ik begrijp, kies je eerder voor een draagmoeder.”

Misschien ook voor jou:
Ooh la la: Loiza Lamers verrast volgers met pikante foto
Showbizz
  • LINDA
  • BrunoPress