Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Drukke pakjesavond: Sinterklaas op bezoek bij Monique Westenberg, Marly van der Velden, Chantal Janzen en meer

De goedheiligman had het er maar druk mee.

sinterklaas bezoek

Sinterklaas had gisteravond een ontzettend drukke planning. De goedheiligman is door heel Nederland geracet om overal cadeautjes af te leveren voor pakjesavond. Verschillende celebs delen op Instagram hoe hun pakjesavond verliep. Zo delen onder anderen Monique Westenberg, Marly van der Velden, Chantal Janzen en Kimberley Klaver kiekjes van hun heerlijk avondje.

Hoog bezoek

Allereerst is de Sint op bezoek geweest bij Monique Westenberg. De goedheiligman was daar al op zaterdagavond aanwezig. Monique deelde in haar Instagram Story een foto van hoe de kleine André in pietenpak aandachtig naar de Sint luistert.

Ook bij Marly van der Velden was er dit weekend hoog bezoek. In een ultiem lieve foto is te zien hoe de actrice met haar kinderen Sammy-Rose en Jackie-Rey op de grond zitten aan de voet van Sinterklaas.

Zelf op schoot

Ook bij Chantal Janzen kwam de goedheiligman op bezoek. Op Instagram deelt zij een serie lieve foto's van haar gezin samen met de Sint. Niet alleen kleine James geniet duidelijk van de aanwezigheid van Sinterklaas, maar ook haar 23-jarige stiefzoon Zion Geeratz wil nog best even op de knie van de Sint komen zitten.

Chantal kan zelf natuurlijk óók niet achterblijven en kruipt ook nog even op schoot bij de Sint.

Reacties

In de comments kunnen veel van Chantals volgers wel lachen om de serie foto's. Zo schrijft Soy Kroon over de foto met Zion: "Die derde foto 😂". Bovendien stromen de reacties vol met hartjes en meer liefs over de foto's van Chantals happy family. Onder meer Lieke van Lexmond, Renate Gerschtanowitz, Olcay Gulsen, Claudia de Breij en Nicolette Kluijver reageren vol liefde.

Bovendien lijkt het erop dat de Sinterklaas een mysterieuze twin heeft in niemand minder dan Carlo Boszhard. Niet alleen heeft Chantal hem getagged in de foto, maar ook haar volgers merken de gelijkenis op. "Carlo Boszhard lijkt sprekend op Sinterklaas...of Sinterklaas op Carlo Boszhard. Very verwarrend dit hoor!" schrijft iemand.

Misschien ook voor jou:
Rachel Hazes ontkracht relatiegeruchten Monique en André: 'Er wordt helemaal hysterisch over gedaan'
Showbizz
  • Instagram
  • Brunopress