Maxime Meiland zet jarige Leroy in het zonnetje met prachtige zwangerschapsfoto

'Mijn grote liefde is vandaag 30 jaar geworden', schrijft de blondine erbij.

Zet de wijn maar alvast koel, want het is feest bij de Meilandjes! Leroy Molkenboer mag vandaag maar liefst dertig kaarsjes uitblazen. Ter ere van zijn verjaardag deelt girlfriend Maxime Meiland een prachtige zwangerschapsfoto op Instagram.

Zwangerschapsfoto

“Mijn grote liefde is vandaag 30 jaar geworden”, schrijft een hoogzwangere Maxime bij de foto. Niet alleen is het duidelijk dat de parents to be stapelverliefd op elkaar zijn, ook is de babybuik van de Meiland-telg behoorlijk zichtbaar. Enne, dat kan wel kloppen, want Maxime is in september al uitgerekend!

Het prachtige kiekje is waarschijnlijk genomen tijdens hun vakantie op Curaçao, want wij hebben die prachtige groene jurk al eerder op de Instagram van de blondine voorbij zien komen. Op die eerdere foto zagen fans niet alleen de prachtige baby belly van Maxime, maar ontdekten ze ook een ander detail. Leroy droeg namelijk een armbandje met de naam van Claire, Maximes dochtertje, erop geschreven. Te cute!

Corona

Vorige week deelde Maxime nog minder vrolijk nieuws op Instagram. “Ik heb slecht nieuws”, begon ze in haar Stories. “Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis. Het is nu vooral uitzieken.” Een dag later ging het nog niet veel beter met de blondine. “Weer een dagje opknappen”, schreef ze met een behoorlijk sip gezicht vanaf de bank. Wij hopen dat het inmiddels beter gaat met de beauty.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws