Pauline Wingelaar doet boekje open over babynaam: ‘Beetje hoerig’

Een Marie-Claire Bisschop van Tuinen gaat het in ieder geval niet worden.

It's a girl, maakte Pauline Wingelaar onlangs bekend op Instagram. De moeder van twee zoons is door het dolle heen dat ze finally een dochter krijgt. Hoewel ze haar toekomstige dochtertje nu nog liefkozend Madeliefje noemt, heeft de Gooische mama toch een andere naam in gedachten.

Twijfels

“We hebben altijd een naam geroepen. Dat riepen we ook bij de jongens: 'Mocht dat een meisje worden, dan…'”, vertelt Pauline aan Shownieuws. “Dus we hebben al een naam.”

Toch is het nog de vraag of Paulines baby girl deze naam uiteindelijk krijgt. “Veel mensen hebben de naam onthouden, gek genoeg heb ik dat nooit bij anderen. Dus veel mensen roepen nu: 'Oh, dan wordt het zeker díe naam'”, gaat de blondine verder. “En nu denk ik elke keer: 'Ik weet het niet meer.'”

Hoerige naam

Er is ook nog een andere meisjesnaam in het spel, zo verklapt Pauline. “Die vind ik iets meer bij de jongens passen. Het is wel een heel stoere naam, die Harmen (Paulines man, red.) graag wil”, weet ze te vertellen.

Veel mensen verwachten een naam die bij de jongens past, gaat de blondine verder. “Ze denken natuurlijk Reinier en Diederik, daar komt een Marie-Claire Bisschop van Tuinen bij”, grapt Pauline. “Nee, we hebben bijna een hoerige naam.” Oeh! To be continued

Bron: Shownieuws | Beeld: Videoland

Laatste nieuws