Pauline Wingelaar showt groeiende babybuik

Wauw!

Pauline Wingelaar deelde onlangs op Instagram dat ze in verwachting is van haar derde kindje. De Echte Gooische Moeder ontving veel hartverwarmende berichten op het prachtige babynieuws, en met een foto van haar baby belly wil ze iedereen dan ook bedanken voor de mooie reacties.

Dankbaar

“Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen”, deelde Pauline dinsdag. Het prachtige babynieuws leverde Pauline binnen no time enorm veel lieve reacties op. En daarvoor wil de Gooische moeder haar volgers graag bedanken.

“Jeetje, alle lieve reacties waren zo overweldigend”, begint Pauline haar bericht op Instagram. “Echt enorm veel dank voor alle lieve berichten, daardoor zit ik al heerlijk in mijn babybubbel.” Pauline vervolgt dat ze nu precies veertien weken in verwachting is, maar dat ze al een behoorlijke babybuik heeft. “Al heb ik een buik alsof ik al ver over de helft ben”, grapt ze.

Fertiliteitstraject

Voordat Pauline bekendmaakte opnieuw in verwachting te zijn, sprak ze altijd openhartig over het feit dat ze graag een derde kindje wil, maar dat ze erg moeilijk zwanger kon worden. Al tijdens het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders onderging Pauline haar eerste IUI-behandeling waarbij zaadcellen kunstmatig de baarmoeder worden ingebracht. Destijds was ze bezig met haar vijfde – van de maximaal zes – IUI-behandelingen.

Pauline laat weten dat ze nu veel vragen over haar fertiliteitstraject krijgt. “Ik zal dat binnenkort uitleggen”, deelt ze. De Gooische moeder vervolgt dat ze nu vooral van haar zwangerschap – en alle aandacht – wil genieten.

Bron: AD | Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws