Babynieuws! Pauline Wingelaar is in verwachting van een derde kindje

'Alweer veertien weken', deelt Pauline op Instagram.

Groot nieuws voor Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar. Ze is in verwachting van haar derde kindje!

Broertje of zusje

“Zo ongelofelijk dankbaar en blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen dat Rein en Died een broertje of zusje krijgen!”, schrijft de dolgelukkige Pauline op Instagram. De trotse moeder van twee knappe zoons laat hierbij weten dat er een derde kindje onderweg is.

Dit nieuws is voor Pauline zelf dan ook onbegrijpelijk. “Ik kan soms nog steeds niet geloven dat er weer een wondertje in mijn buik groeit”, legt ze uit. “Alweer veertien weken. Dankbaar.”

Heftige periode

Het vrolijke babynieuws voor Pauline zorgt in no time voor enorm veel lieve reacties op Instagram. En die reacties zijn niet zonder reden. Pauline heeft namelijk nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze graag een derde kindje wil, maar erg moeilijk zwanger kon worden.

Al tijdens het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders onderging Pauline haar eerste IUI-behandeling waarbij zaadcellen kunstmatig de baarmoeder worden ingebracht. Destijds was ze bezig met haar vijfde – van de maximaal zes – IUI-behandelingen.

Of we in het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders meer gaan zien over de zwangerschap van Pauline? Daar hopen we natuurlijk op. Van harte gefeliciteerd, Pauline!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws