Babynieuws! Pauline Wingelaar is in verwachting van een meisje

Er komt een echt Gooisch meisje aan!

Er wordt straks beschuit met roze muisjes geserveerd in het Gooi. Pauline Wingelaar wordt nog een keer moeder, en dit keer gaat het om een meisje! De echte Gooische moeder heeft zelfs al een (koos)naam voor het nieuwe kindje bedacht: Madeliefje. Dat kondigde ze vanmiddag dolgelukkig aan via Instagram.

It's a girl“, schrijft Pauline, die zich 'gezegend' voelt. “Rein en Died krijgen gewoon een zusje!” Er gaat ook nog een knipoog naar Lover Harmen, die een 'tweede Paula' in huis kan verwachten. In het bericht laat Pauline ook zien dat er zelfs al een schattig rompertje op het kindje ligt te wachten.

Lastige tijden

Het was een tijd lang onzeker of er nog wel een derde kindje zou komen. Pauline liet al vaker vallen dat de hoop er wel was, maar dat zwanger worden helaas nog niet wilde lukken.

Al tijdens het eerste seizoen van Echte Gooische Moeders onderging Pauline haar eerste IUI-behandeling waarbij zaadcellen kunstmatig de baarmoeder worden ingebracht. Destijds was ze bezig met haar vijfde – van de maximaal zes – IUI-behandelingen.

Hopelijk krijgen we in het volgende seizoen van Echte Gooische Moeders meer van Madeliefje te zien!

Beeld: RTL

Laatste nieuws