Tony Junior zet India op het verkeerde been in De Bachelor: ‘Niemand zag het aankomen’

'Ik dacht zelf dat het goed zat', vertelt India aan Grazia.

De finale van De Bachelor is eindelijk in zicht en dat betekent dat we bijna weten wie het hart van Tony Junior heeft veroverd. Veel kijkers waren ervan overtuigd dat India er met de winst vandoor zou gaan, maar niets bleek minder waar. Tony besloot in de laatste aflevering om haar te laten gaan en dat had niemand zien aankomen. Grazia sprak met India over het choquerende moment.

Shock

Na de romantische date tussen India en Tony in het Amfitheater van Pula sprong de vonk duidelijk over tussen de twee. India voelde haar gevoelens voor Tony groeien en dacht dat dat wederzijds was. Ze zag dan ook echt niet aankomen dat Tony haar liet gaan. “Ik zag het inderdaad echt niet aankomen. Niemand niet”, vertelt India.

“Dat gevoel krijg je natuurlijk ook een beetje door de mensen om je heen. Iedereen daar zei: 'Jij hoeft je niet druk te maken, jij zit sowieso goed'. Dat ging ik ook geloven. Ik dacht zelf ook dat het goed zat”, legt ze uit. De shock was daarom nog heftiger toen Tony vertelde dat ze geen roos kreeg. “Maar ik heb altijd gedacht: alles loopt zoals het moet lopen en je kunt iemands gevoel niet afdwingen. Ik zei ook tegen hem dat hij zijn hart moest volgen en dat heeft hij gedaan”, aldus de Limburgse tattoo-artist.

Geen signalen

Toch zag ze zichzelf al helemaal in de finale staan. “Ik had wel het gevoel dat ik een goede kans maakte, omdat ik vond dat onze band echt oprecht was. We konden goed met elkaar praten en het klikte gewoon heel goed.” Na de date in het colosseum heeft India echter maar weinig alone time met Tony kunnen doorbrengen. Ze hoopte daarom op de 24-uurs date. “Dan ben je gewoon écht samen en zo’n moment heb ik na de colosseum-date niet echt meer gehad. Ik had wel gehoopt dat die 24-uurs date mijn stap naar de eerste plek zou zijn”, aldus India.

Of ze het hem kwalijk neemt? “Hij voelt wat-ie voelt natuurlijk. Dat neem ik hem niet kwalijk, maar ik heb geen signalen gezien. Ik raak in het dagelijks leven ook wel gauw verblindt door de liefde, waardoor ik niet op tijd de signalen zie die ik moet zien”, legt ze uit. “Maar als ik de afleveringen terugkijk en ook de reacties van andere mensen hoor, dan zijn de signalen er ook niet dat hij mij níet mee zou nemen naar de finale”, aldus India.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws