De Bachelors India onthult wat ze van Tony Juniors beste vriendin Carmen vond

De bestie van Tony wist behoorlijk wat pittige vragen te stellen.

In de nieuwste aflevering van De Bachelor kregen we te zien hoe de ladies op de proef werden gesteld door Tony Juniors bestie Carmen. Maarre, wat vonden de dames hier eigenlijk van? India vertelt eerlijk haar verhaal.

Pittige vragen

De bff van Tony wist flink wat dames het vuur aan de schenen te leggen tijdens de nieuwste aflevering van De Bachelor. Zo kreeg Julia een pittige vraag over haar acteercarrière, aangezien Carmen vreesde dat Julia mee wilde liften op het succes van Tony.

Het gesprek met India verliep echter een stuk soepeler. Aan &C vertelt India dat ze met Carmen een goede connectie voelde. “Carmen en ik hadden meteen een klik”, begint ze.

Niet snel geïntimideerd

Naar eigen zeggen stelde Carmen aan India de juiste vragen. “Ze vroeg hoe het met ons ging en hoe het avontuur daar was, maar wilde vooral weten of wij bij Tony zouden passen. Ze vroeg bijvoorbeeld of ik kinderen wil en hoe ik onze relatie voor me zou zien in een later stadium”, legt India uit.

“Voor mijn gevoel matchte dat wat ik zei goed bij wat zij denkt dat goed is voor Tony. Ik ben niet snel geïntimideerd. En ik snapte haar vragen eigenlijk wel. Ze zat daar ook met een reden en daarom is het goed om dit soort vragen te stellen”, gaat de beauty verder. Niet alle ladies delen deze mening met India, aangezien sommigen behoorlijk wat pittige vragen kregen. “Maar eigenlijk heb ik dat niet zo ervaren”, stelt India.

Bron: &C | Beeld: Videoland

Laatste nieuws