De Bachelors Sarai doet boekje open over liefdesleven: ‘Ik ben aan het daten’

De beauty moest het een lange tijd geheimhouden.

Tijdens haar avontuur in De Bachelor wist Sarai het hart van Tony Junior niet te veroveren. Gelukkig heeft ze hier no hard feelings aan overgehouden, aangezien er volgens haar geen liefde in zat. Maarre, de beauty lijkt de liefde wel ergens anders gevonden te hebben.

Stiekem daten

In de nieuwste video op het YouTube-kanaal van Kiki Düren vertelt Sarai openhartig over haar deelname aan De Bachelor. Met Tony is het niets geworden, maar daar is Sarai niet rouwig om. De twee waren just friends en Sarai heeft een hele leuke tijd gehad met alle dames in de villa. Enne, aan liefde lijkt de beauty ook geen gebrek te hebben.

“Ik ben dus al een beetje aan het daten”, vertelt ze geheimzinnig. “We hebben het gewoon heel gezellig en straks mogen we eindelijk de straat op”, gaat ze verder. Want helaas, na een deelname aan De Bachelor mag je niet in het openbaar daten, zolang je nog in het programma zit.

Nog niet officieel

Zit je nog in de race om het hart van Tony? Dan mag je dus eigenlijk niet in het openbaar gezien worden met een jongen. De opnames van het Videoland-programma vonden al een flinke tijd geleden plaats, dus dat was voor Sarai niet altijd even makkelijk. “Dat was wel een beetje lastig. Ik zei dan tegen hem: je mag wel met mij op het terras zitten, maar dan moet je doen alsof je mijn gay friend of mijn neefje bent. Hij mocht mij dan niet aanraken, dus je kunt niet heel gezellig doen op een terras.”

Of de twee nu official zijn? Dat durft Sarai niet met zekerheid te zeggen. “Maar ik denk wel dat het die kant op gaat”, lacht ze. “Ik denk dat we elkaar al tien keer hebben gezien. Het is wel goed van mezelf hoor, normaal sluit ik mezelf heel snel af als iemand te dichtbij komt.” Oeh!

Beeld: RTL (Tom Cornelissen) | Video: YouTube (Kiki Düren)

Laatste nieuws