Echte liefde: deze 10 dingen wijzen erop dat je een goede relatie hebt

Laat het gezwijmel maar beginnen.

Behalve het feit dat een slechte relatie aan heel veel factoren te herkennen is, zijn er ook een hoop factoren die wijzen op een goede relatie. En nee, dan hebben we het niet alleen over elkaar vertrouwen en accepteren. Deze tien punten laten zien dat jij en je lover een goede relatie hebben.

1. Je zit op dezelfde golflengte

Jij en je partner zitten als het om normen en waarden gaat op dezelfde lijn. Toekomstplannen, weekendplannen of plannen voor het avondeten: jullie komen overal – zonder ellenlange discussies – uit.

2. Je vertelt elkaar alles als eerste

Heeft je baas een rare opmerking gemaakt? Heb je het lekkerste taartje ooit gegeten? Heb je plotseling last van een je kleine teen? Hoe onnozel het nieuwtje ook is, je partner krijgt alles als eerste te horen.

3. Irritaties maken niet uit

Wanneer je partner zijn troep wéér niet opruimt en voor de 768e keer de dop niet op de tandpastatube heeft gedaan, kun je hem of haar soms niet uitstaan. Je ergert je rot, maar houdt nog steeds van je lover. En dat is best bijzonder, toch?

4. Stil zijn is niet erg

Naast elkaar op de bank zitten of een wandeling door de stad terwijl jij en je partner helemaal niets tegen elkaar zeggen, daar zijn jullie erg goed in. Het is niet ongemakkelijk wanneer het even stil is. En geloof ons: dat is een goed teken.

5. Jullie kunnen samen slonzig zijn

In het weekend kunnen jullie de hele dag ongewassen en ongestreken schaamteloos in bed blijven liggen. Samen vies zijn schept een band, toch?

6. Zelfs in jullie natuurlijke staat zijn jullie gek op elkaar

Net wakker, zonder make-up en met een coupe als een vogelnest op je hoofd, vindt je partner je nog steeds hotter than ever. Jullie zien elkaar vaak genoeg op jullie ‘lelijkst’, maar alsnog zijn jullie dolverliefd op elkaar.

7. Ver vooruit plannen is niet gek

Een verre reis aan het einde van het jaar? Een wintersportvakantie in 2022? Niets is jullie te gek. Dingen ver vooruit plannen voelt niet eng of onwennig, aangezien jullie toch nog heel lang samen zullen zijn.

8. Je slaapt beter samen dan alleen

Natuurlijk kun je wel slapen zonder je partner, maar toch slaap je met elkaar een stuk beter. Het is gewoon stukken gezelliger en voelt vertrouwd.

9. Alle emoties komen voorbij

Blijheid, gemopper, chagrijnige buien, huilbuien, irritatie of de slappe lach: jullie hebben alles al meerdere keren meegemaakt. En ondanks al die tranen en uitbarstingen zijn jullie nog steeds dolgelukkig met elkaar.

10. Je kunt je niet voorstellen dat je met iemand anders zou zijn

Soms flitst het wel eens door je hoofd: een date met iemand anders. Je moet er niet aan denken. Beginnen jouw nekharen al overeind te staan bij alleen al het idee? Dan betekent dit dat jij je partner nog lang niet zat bent.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws