Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Pretty Little Liars? Dan moet je deze nieuwe serie ook zien

Deze dramaserie doet ons enorm denken aan PLL.

Cruel Summer

We keken vroeger dagelijks naar Pretty Little Liars om te achterhalen wie de mysterieuze 'A' in het fictieve stadje Rosewood precies was. Nu we de serie inmiddels kunnen dromen is het tijd voor iets nieuws. En déze nieuwe serie lijkt de perfecte vervanger.

Cruel Summer

Vanaf deze week is de gloednieuwe serie Cruel Summer op Amazon Prime te bingen. Net als in PLL gaat ook deze serie over een groep populaire tieners. Met als middelpunt Kate, een populair tienermeisje met een knap vriendje en geen gebrek aan vriendinnen op school.

Jeanette, een onhandig buitenbeentje, droomt van een leven als Kate. En wanneer de populaire Kate na een ontvoering voor een lange tijd verdwijnt, wordt Jeanette ineens enorm populair.

Drama en thriller

De plotselinge populariteit van Jeanette levert echter grote problemen op als Kate terugkeert en de waarheid boven water komt. Als dat geen spannende verhaallijn is...

Dat de dramaserie genoeg spanning bevat, blijkt wel uit het brein achter de serie. De serie is namelijk geproduceerd door Jessica Biel, de maker van de hitserie The Sinner. Cruel Summer is vanaf nu te bekijken via Amazon Prime. Enne, het hele eerste seizoen staat er meteen al op. Dat wordt bingen.

Misschien ook voor jou:
Groot Bridgerton-fan? Dan ga je deze serie ook willen zien
Lifestyle
  • BrunoPress
  • Prime Video