Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zayn Malik over Tinder-fiasco: 'Iedereen dacht dat ik een catfish was'

Hij vertelt openhartig over zijn liefdesleven én zijn tijd in One Direction.

Zayn malik

Het blijkt maar weer: daten wanneer je beroemd bent is écht niet makkelijk. In een nieuw interview onthult Zayn Malik dat hij regelmatig van de app Tinder geschopt werd, omdat niemand geloofde dat hij het echt was. Oh no!

One Direction

Zayn is natuurlijk bekend geworden door zijn tijd in One Direction, maar inmiddels heeft de zanger ook een impressive solocarrière opgebouwd. Hoewel hij het onderwerp One Direction eerder een beetje uit de weg ging, heeft hij er nu geen problemen mee om daar over te praten. "Ik denk dat ik nu volwassener wordt", zegt hij. "Je kijkt nu toch met een andere lens naar de dingen uit het verleden. Mijn tijd in One Direction en alles wat we samen hebben meegemaakt... Ik kijk er nu veel positiever op terug."

Tinder

In hetzelfde interview doet Zayn ook een boekje open over zijn liefdesleven. De zanger was eerst verloofd met Little Mix-zangeres Perrie Edwards, en daarna kreeg hij een relatie met model Gigi Hadid. In 2020 verwelkomden de twee zelfs een dochter, Khai, maar helaas liep hun relatie een jaar later stuk.

Na die tijd besloot hij op een gegeven moment de datingapp Tinder op te pakken. "Maar dat was eerlijk gezegd niet zo'n succes", zegt Zayn. "Iedereen dacht dat ik een catfish was. Ze vroegen dan 'Waarom gebruik je foto's van Zayn Malik?" Ha! Hij is zelfs een aantal keer van de app verbannen, en inmiddels heeft hij datingapps opgegeven. "Voor het eerst in mijn leven ben ik oprecht gelukkig en blij met het feit dat ik single ben", onthult de zanger. Good for him!

Nieuw album

Hoewel Zayn geniet van zijn rustige, single leven, hint hij wel op één reden om er weer op uit te trekken: een nieuwe tour! Op 17 mei komt zijn nieuwe album, The Room Under The Stairs, uit, en daar hoort natuurlijk weer een concertenreeks bij. "Ik heb al zo lang niet meer op het podium gestaan, dat ik er nu echt weer een beetje naar verlang. Bovendien heb ik eindelijk weer iets om te delen", vertelt Zayn. Wij kunnen nu al niet wachten!

Showbizz
  • Nylon
  • NL Beeld