Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: gezinsuitbreiding voor Floris Göbel

Cute!

Floris Gobel

De enthousiaste dierenexpert en presentator Floris Göbel is al een geruime tijd samen met zijn vriendin Merel. Maar daar is sinds kort een gezinslid bijgekomen! Op Instagram stelt hij het nieuwe – te schattige – familielid voor. Cuteness overload in 1, 2, 3...

Nieuw vriendje

Op Instagram verraste Floris zijn volgers met het leuke nieuws. Er loopt sinds kort een nieuw hondje rond in huize Göbel! "Zo, nu is er altijd weer iemand om de schuld te geven als ik het tapijt heb ondergezeken. Welkom man Ted!🤝🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼", schrijft Floris bij een vijftal té lieve kiekjes van de viervoeter.

Wat een dotje! Ook volgers vinden de pup om op te eten. Het regent dan ook reacties onder de kiekjes van zijn nieuwe beste vriend. “Ohhhhh lief 😍”, aldus Ruby van Wanrooij. “😍🐶”, schrijft Roosmarijn Wind. Ook Nicolette van Dam laat een stel hearteyes achter onder de post.

Gezelschap voor zijn koningspython

Floris heeft naast zijn nieuwe vriendje Ted nog andere huisdieren, en wel héle bijzondere. Hij woont namelijk onder andere samen met een koningspython. "Meneer Tortellini, en daarnaast een stuk of honderd Axolotls, dat zijn watersalamanders", vertelde hij eerder aan Grazia. "Ik had er twee, maar die hebben eitjes gelegd, en nu heb ik een aquarium vol." Maar dat is nog niet alles. "Ook heb ik een paar reuzenkevers, een reuzenmiljoenpoot en een reuzenslak met iets van vijftig kleintjes." Afijn, we hadden niet anders verwacht van een dierenexpert die iedereen enthousiast maakt met zijn liefde voor de natuur en alles wat daar leeft. Welcome home, kleine Ted!

Showbizz
  • Instagram @florisgobel, Archief
  • NL Beeld