Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yvonne Coldeweijer onthult hoe haar vriend haar versierd heeft

Of ze zelf de eerste move maakte? 'Absolutely fucking not. I would never.' 

Yvonne coldeweijer

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer en haar lover Max werden eind vorig jaar ouders van hun eerste kindje, en het stel is dan ook al een tijd lang dolgelukkig met elkaar. Maarre... hoe is dat eigenlijk begonnen? In een Q&A op Instagram onthult Yvonne wie van hen de eerste move maakte.

Versieren

Volgens Yv is het meer dan duidelijk wie het initiatief nam. "Hij versierde mij totally", zegt de juice queen stellig, al beweert haar vriend van niet. "Hij omschrijft ook naar zijn vrienden toe dat ik hem versierd heb die avond. Absolutely fucking not. I would never", grapt ze. "Nee, jawel. Ik had hem sowieso ook wel versierd. Ik denk dat we elkaar een beetje versierd hebben." Cute!

Nieuw juice format

Onlangs kondigde Yvonne belangrijk nieuws aan: ze gaat voortaan alleen nog juice delen aan een 'kleine, exclusieve club mensen' die daarvoor een maandelijks bedrag betalen. In de Q&A vertelt ze ook over de reacties die ze daarop kreeg. "Heel veel mensen vinden het natuurlijk zonde. Of ja, die hebben zoiets van: 'Waarom moet ik ineens betalen voor het werk wat jij al drie jaar lang gratis doet?' Snap ik, ik vind het logisch", aldus de influencer.

Of ze nog steeds achter haar beslissing staat? "Voor mij was gewoon de tijd nu aangebroken. Ik heb zoiets van, dit past beter in mijn leven zo", vertelt ze. De juicekoningin is dan ook zeker nog blij met haar keuze. "Ja, het is natuurlijk ook de vraag van: wil je liever heel veel volgers? Of wil je nog steeds heel veel volgers en ook nog geld ermee verdienen? Ja, dat was een beetje mijn afweging. Dus ik heb zeker de juiste keuze gemaakt."

Dromen

Waar Yvonne in de toekomst nog van droomt? Dat vindt ze nog best lastig: "Ik heb te vroeg gepiekt, denk ik. Ik werk al vanaf mijn achttiende of zo. En ik heb veel ondernemingen gehad, ik heb in musicals gespeeld, kinderartiest worden, Keet bij Telekids. Heel veel dromen van mij zijn al uitgekomen", legt ze uit. "Ik heb ook heel hard gewerkt, dus mijn doel voor nu is een beetje 'chill'. Een beetje genieten van het leven. En ja, gewoon veel leuke nieuwe dingen proberen als het kan." You go, Yvonne!

Showbizz
  • Instagram @lifeofyvonne
  • NL Beeld