Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sarah van Soelen deelt schattige video op Instagram: 'Nieuw familielid'

Awh!

Sarah van Soelen André Hazes

Groot nieuws voor André Hazes en Sarah van Soelen. De twee hebben de sleutel van hun nieuwe appartementje nog maar nét in ontvangst genomen en verwelkomen meteen een nieuw lid in de familie.

Puppy

Op de Instagram Stories van Sarah verscheen gister een kleine puppy. "Nieuw familielid", schrijft Sarah bij de video van het zwarte hondje. Voor even leek het erop dat André en Sarah een extra family member in hun gloednieuwe stekje verwelkomden, maar niets is minder waar.

Moeder Rachel Hazes deelde gister op Instagram een uitgebreide post over haar nieuwe hondje." We gingen een dagje zonnen en kwamen terug met een hondje", schreef Rachel bij een foto van zichzelf op het strand.

Nieuwe aanwinst

"Soms begrijp ik mensen echt niet. Meiden naast ons hadden dit hondje gekocht en hadden hier achteraf spijt van. Na een uurtje gespeeld te hebben met dit lieve hondje vroegen zij aan mij of ik het hondje van hun wilde overkopen. Ik denk dat iedereen kan begrijpen dat ik daar niet lang over na hoefde te denken", deelde Rachel vervolgens.

Het kleine hondje is inmiddels veilig in Nederland aangekomen, aangezien zowel André als Sarah het kleine beestje al hebben ontmoet. Geen gezinsuitbreiding voor het liefdeskoppel dus, maar wel voor moeder Rachel.

Veel liefde

Geen gezinsuitbreiding voor Rachel en André, maar wel een hoop liefde. Vorige week zette Sarah haar grote liefde André nog in het zonnetje na zijn opreden bij De Amsterdamse Zomer.

Vol trots deelde Sarah een video van het optreden van haar lover. "Waarom ik dit post? Omdat ik supertrots op je ben schat!!", deelt Sarah bij de video. "Zes shows in drie dagen, en wat voor shows. Niet normaal wat een feest. Jij kan dat als geen ander. En wat een topteam heb je achter je staan! Ben zo ongelofelijk trots op je hoe je dit allemaal doet en hoe je bent." Ze sloot het lieve berichtje af met: "Je bent mijn liefde, mijn alles, voor altijd! TEAM!"

Misschien ook voor jou:
Sarah van Soelen verbaast volgers met prachtige bikinifoto
Showbizz
  • Shownieuws
  • BrunoPress, Instagram