Sarah van Soelen zet André Hazes in het zonnetje: ‘Jij bent mijn alles’

Lief!

André Hazes gaf afgelopen weekend maar liefst zes shows in onze hoofdstad. Zijn grote liefde Sarah van Soelen was bij alle optredens aanwezig en is ontzettend trots op de zanger. Dat laat ze weten in een lieve post op Instagram.

Trots

Afgelopen weekend stond André samen met zijn band in het Olympisch Stadion op de Amsterdamse Zomer. In drie dagen tijd gaven ze maar liefst zes shows. Sarah was natuurlijk van de partij om haar vriend te supporten. Op Instagram deelt de influencer een aftermovie van het weekend en laat ze weten dat ze heel trots is op André.

“Waarom ik dit post? Omdat ik supertrots op je ben schat!!”, schrijft Sarah bij de video. “Zes shows in drie dagen, en wat voor shows. Niet normaal wat een feest. Jij kan dat als geen ander. En wat een topteam heb je achter je staan! Ben zo ongelofelijk trots op je hoe je dit allemaal doet en hoe je bent.” Ze sluit het lieve berichtje af met: “Je bent mijn liefde, mijn alles, voor altijd! TEAM!” Cute!

School

Inmiddels heeft André het helemaal gemaakt als zanger. Vroeger op school was dat wel anders. Onlangs vertelde hij in zijn column in Veronica Superguide dat hij niet bepaald een lieverdje was op de middelbare school. “Ik gok dat ik alle schoolbanken van Almere, Loenen en Vinkeveen heb gezien”, schrijft hij in de column. “Ik zat namelijk niet op één, maar op zeven scholen.” Enne, dat had volgens de volkszanger niets met de kwaliteit van de scholen te maken. “Ik was een absurd druk ventje”, laat hij weten.

In de klas leverde dit volgens hem 'veel gezeik' op. “Ik moest vaak nablijven en wisselde vaak van school”, gaat hij verder. Ook beseft André nu dat hij voor de leraren en leraressen bloedirritant geweest moet zijn, want, zo schrijft hij: “Dit rotzakkie haalde graag kattenkwaad uit.”

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws