Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans kunnen maar één ding zien op het kerstkiekje van David Beckham en zijn gezin

Hilarisch.

David Beckham

Net als veel andere families namen ook de Beckhams geheel in stijl plaats voor de kerstboom. De hele family werd op de kiek gezet en dat zorgde niet alleen voor mooie, maar ook hilarische beelden.

Merry Christmas

"Merry Christmas", begint David Beckham bij een stunning familiekiekje op Instagram. Samen met grote liefde Victoria Beckham poseert David trots met zijn vier kids. Op de foto zien we dan ook Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) en Harper (10).

We hoeven je obviously niet te vertellen dat David en Victoria over een stel goede genen beschikken. Enne, het moge duidelijk zijn dat de parents dit aan hun kinderen hebben meegegeven, want wat een knappe koppen spotten we op de foto. Al is dat echter niet het enige opvallende.

Hilarisch detail

In de afgelopen jaren zijn zoon Romeo en Brooklyn aardig de lucht in geschoten. Volgers van de ex-profvoetballer valt het dan ook op dat de twee enorm gegroeid zijn. Al is dit niet het enige opvallende, de oplettende kijker spot namelijk dat David op zijn tenen staat om nét iets langer te lijken.

In no time stromen de grappen onder de foto binnen. "David on his tip toes", "Geweldige foto. Die tenen 😂" en "Op z'n tenen staan en langer haar hebben, maar toch nog kleiner zijn dan zoon Romeo. Hilarisch", klinkt het onder de foto.

Misschien ook voor jou:
Dit is het budget skincare product waar Victoria Beckham bij zweert
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram