Wauw: Janice Blok onherkenbaar met nieuwe look

Stunning!

Dat Janice Blok wel weet hoe je met make-up om moet gaan, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. De beauty tovert keer op keer de mooiste oogschaduwcreaties op haar ogen en deelt hier regelmatig video's over. Ditmaal liet Janice zich door een echte visagist onder handen nemen. En wauw, wat een prachtige look.

Onherkenbaar

Yesterday's make-up look by Mifa Studio”, begint Janice bij de foto. De influencer bezocht de première van de film Jungle Cruise en besloot hierom – geheel in thema – voor een jungle make-up look te kiezen. “Het thema was (natuurlijk) jungle, dus ik zei: doe maar iets met… groen? En voilà! Ik vind het beel-dig”, schrijft Janice bij de foto.

De make-up look van Janice heeft wat groene details, waardoor het perfect in het thema past. Janice, je ziet er stunning uit.

Body positivity

Ondanks dat Janice niet vies is van full glam make-uplook op haar gezicht, is ze ook niet bang om de realiteit te delen. Zo deelde ze onlangs nog een onbewerkte bikinifoto om haar volgers erop te wijzen dat foto's op Instagram niet altijd de realiteit zijn. “Het is tijd voor een body positivity foto”, begint Janice haar verhaal bij een geposeerd bikinikiekje. De vriendin van Donny Roelvink ziet er stunning uit in een gebloemde bikini en zonnehoed.

“Zoals iedereen verberg ook ik altijd een aantal dingen waar ik minder trots op ben met Photoshop”, schrijft ze bij een volgende geposeerde bikinifoto. “Vergeet niet dat het ook veel te maken heeft met hoe je poseert. Want je kunt zo staan als op deze foto…”, legt de influencer uit. “Of zo!”, gaat Janice verder bij een eerlijke foto van haar bikini body. “Ik verborg altijd mijn buik, mijn love handles, aders en striemen op mijn benen, lelijke plekjes, mijn bovenbenen en donkere knieën”, somt ze op. “Laten we de onderkin niet vergeten! My best friend“, grapt de influencer. Janice mag dan onzeker zijn geweest over deze 'imperfecties', wij vinden dat ze er prachtig uitziet!

Shownieuws verzamelde de eerlijke bikinifoto's van Janice. Je bekijkt ze HIER.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws