Eindelijk goed nieuws voor Janice Blok

Janice deelt het goede nieuws op Instagram.

Het leven van Janice Blok gaat niet altijd over rozen. Sterker nog, zij en vriendlief Donny Roelvink testten onlangs positief op het coronavirus. Na bijna twee weken binnen gezeten te hebben, mag Janice eindelijk weer het huis uit. Dat deelt de beauty op Instagram.

Ziek

Eerder deze week vertelde Janice aan haar volgers dat ze nog steeds doodmoe was van het virus. “Ik ben gewoon nog steeds ziek”, vertelde ze zuchtend. “Het is dag tien en ik ben nog steeds aan het hoesten, ik ben verkouden en ik heb pijn aan mijn longen (…) Je zal wel denken: heb je die Janice weer op Stories over hoe ziek ze is, maar het is echt zo!”, aldus de brunette.

Nu, twee dagen later, gaat het stukken beter met de brunette. Op Instagram plaatst ze namelijk een foto in haar nieuwe summer dress. “Yes! Na twaalf dagen binnen te hebben gezeten, mag ik weer naar buiten! Summer dress aan en gaan”, schrijft Janice bij de foto.

Relatie

Janice Blok en boyfriend Donny Roelvink hebben eind vorig jaar een belangrijke stap gezet in hun relatie. Sinds begin december wonen de twee lovebirds namelijk samen! De Rotterdamse Janice ruilde 010 om voor Amsterdam.

Dat de twee sindsdien onafscheidelijk zijn, blijkt wel uit de schattige foto die Janice gisteren op Instagram plaatste. Het stel heeft namelijk al twee jaar een relatie en daarom wilde Janice vriendlief Donny in het zonnetje zetten. Cute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws