Hilarisch: zo ziet Donny Roelvink er zonder baard uit

Vooral vriendin Janice kan enorm om deze look van Donny lachen.

Donny Roelvink gaat tegenwoordig met een baard door het leven. Vorige week maakte de spierbundel nog korte metten met zijn volgers, aangezien hij continu commentaar ontving over zijn baard. Vriendin Janice Blok besloot hierom Donny eens vast te leggen zonder baard. En geloof ons: dat ziet er hilarisch uit.

Nieuwe filter

If your boyfriend has a beard expose him with this filter”, is een trend die momenteel viral gaat op TikTok. Dankzij de filter verdwijnt een baard van iemand zijn gezicht. En tja, dan zie je er plotseling best wel anders uit. Vriendin Janice besloot haar boyfriend als slachtoffer te gebruiken en filmde hem met deze nieuwe filter.

“Kom eens hier”, horen we Janice zeggen. Waarna Donny nietsvermoedend de woonkamer binnenloopt. Dankzij de hilarische filter zien we Donny – inclusief baby face – verwarrend de camera inkijken. En we moeten toegeven: het ziet er enorm grappig uit.

Commentaar van volgers

Hoewel wij, en Donny zelf ook, zijn huidige baard ontzettend goed vinden staan, dachten volgers van de Roelvink-telg hier anders over. Donny bracht vorige week een bezoekje aan de kapper en showde vervolgens op Instagram Stories het resultaat. Met een fresh geknipt kapsel en een strakke – maar flinke – baard keek de Roelvink-telg tevreden de camera in. Niet veel later deelde hij een video met de tekst: “Verdomme!”

“Jongens, ik ben er klaar mee. Die baard, die blijft!”, riep Donny in zijn video. Met zijn videoboodschap doelde Donny op al het commentaar wat hij via Instagram Stories van zijn volgers kreeg. “Ik krijg reacties met: 'Die baard moet weg', maar hij blijft. Take it or leave it.”

@donnyroelvink

##HowToStyle YOUR FACE!! 😂 Ik scheer nooit meer mijn baard 😖 @janiceblok

♬ origineel geluid – Donny Roelvink

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws