Zien: André Hazes heeft een nieuwe look

De zanger gaat voor een opvallend kapsel.

André Hazes en Sarah van Soelen genieten momenteel van een zonovergoten vakantie op Ibiza. Niet alleen heeft de zanger inmiddels een lekker kleurtje gekregen, ook is hij voor een nieuwe look gegaan.

Vlechtjes

We kennen André natuurlijk met zijn halflange lokken die hij steevast naar achteren gekamd heeft. Staat hartstikke leuk, maar het is weleens tijd voor iets anders – zo vond lover Sarah. Dus toen er op het Spaanse strand iemand langsliep die haren kon invlechten, besloot de zanger voor een nieuwe look te gaan. “Heel leuk. Doe een keer. Wat een hel”, schrijft hij bij een video op Instagram Stories, waarop te zien is hoe zijn haar wordt ingevlochten.

Het kostte misschien wat bloed, zweet en tranen, maar het resultaat mag er zeker zijn. Even later showt André zijn nieuwe look. Shownieuws wist het nieuwe kapsel van de zanger vast te leggen. Je bekijkt 't HIER.

Van korte duur

De nieuwe look van André was echter maar van korte duur, zo laat hij weten in zijn verhaal. De cornrows deden zo'n pijn, dat hij niet kon wachten ze eruit te halen. Gelijk na het avondeten werd Sarah aan het werk gezet met een schaartje om de elastiekjes kapot te knippen en Andrés haar te ontvlechten. “Zo'n spijt de hele avond… Nu al eruit”, schrijft hij bij een video van het tafereel.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws