Grote dag voor André Hazes en Sarah van Soelen

De tortelduifjes zijn door het dolle heen.

Het is nu helemaal official: André Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen. De twee kregen vandaag de sleutel van hun eerste eigen huisje. Enne, dat vierden ze natuurlijk met enkele schattige kiekjes.

Eigen huisje

“Mooie dag vandaag”, schrijft André op Instagram. Te zien is hoe hij Sarah optilt, terwijl zij trots een sleutel laat zien. “Sleutel van ons eigen huisje! Trots!”

Ook Sarah plaatst de schattige foto's op Instagram. “Eindelijk is het zover! Ons eigen huisje!”, schrijft ze onder de beelden. “Niks liever dan met JOU!! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons”, vertelt ze enthousiast. “Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always.” Lief!

Felicitaties

Het regent felicitaties onder de foto's van André en Sarah. “Gefeliciteerd!”, schrijven Estelle Cruijff en fotograaf Edwin Smulders beiden. Ook buurvrouw Patricia Paay vindt het maar wat leuk dat de tortelduifjes bij haar in de buurt komen wonen. “Leuk zeg, gefeliciteerd dorpsgenoten”, schrijft ze. “We komen elkaar vast tegen.” Dat wordt vast een gezellige boel!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws