André Hazes zet moeder Rachel en schoonmoeder in het zonnetje

Rachel Hazes pronkt met de moeder van Sarah op Instagram.

André Hazes is al een tijdje happy in love met de knappe Sarah van Soelen. Moeder Rachel Hazes kan het maar wat goed vinden met haar schoondochter, maar ook Sarah's moeder valt in de smaak bij Rachel. Op Instagram schitteren de twee moeders namelijk op een kiekje.

Moeders

André himself deelt op Instagram een foto van zijn moeder en Sarah's moeder, Rebecca. “Goud”, schrijft hij in de caption. De twee moeders kunnen duidelijk goed overweg met elkaar. Sarah reageert ook onder de foto. “Mamma's”, schrijft ze.

Eerder op de avond deelde André ook een foto van hem en zijn lover. “Mijn favoriete persoon en restaurant aller tijden”, schrijft hij over Sarah en het restaurant Goud, waarvan Herman den Blijker de eigenaar is.

Samenwonen

Onlangs maakten André en Sarah nog groot nieuws bekend. Het is nu helemaal official: het stel gaat samenwonen. De twee kregen vorige week de sleutel van hun eerste huisje.

“Eindelijk is het zover! Ons eigen huisje!”, schreef Sarah bij een foto van haar en de Hazes-telg. “Niks liever dan met JOU!! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons”, vertelt ze enthousiast. “Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always.” Lief!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws