André Hazes doorbreekt stilte op social media: ‘I’m back’

Het was de afgelopen weken opvallend stil rondom de zanger.

De afgelopen tijd was er veel te doen rondom André Hazes en zijn turbulente liefdesleven. Het was dan ook opvallen dat hij de afgelopen weken plotseling niets meer van zich liet horen op social media. Gisteravond verbrak hij die stilte – en niet alleen op Instagram. De zanger had voor het eerst in tijden weer een groot optreden mét publiek.

Optreden

I’m back“, schrijft André bij één van de foto’s. Enne, dat kunnen we deze keer letterlijk en figuurlijk opvatten. De zanger was namelijk een aantal weken erg stil op Instagram. Daarnaast heeft hij al tijden geen grote optredens gehad vanwege alle coronamaatregelen. Gisteravond kwam daar gelukkig een einde aan. De zanger mocht, samen met zijn band, optreden in Het Zomertheater in Den Bosch. “Wat was je heerlijk! Wat hebben wij genoten! En we mogen morgen weer knallen!”, schrijft hij na afloop enthousiast.

Dankbaar

André heeft zichtbaar genoten van het eerste optreden mét publiek. “Dankbaar om terug te mogen zijn op deze manier met de mensen van wie ik houd”, laat de zanger weten op Instagram. En ook zijn fans zijn blij dat de zanger terug is. Op bovenstaande video zien we dat het publiek er een feestje van maakt!

Stilte op social media

Dat Hazes de afgelopen weken zo stil was op social media, komt vermoedelijk na een tip van Frank Dane. De radio 538-dj adviseerde de zanger namelijk om er een tijdje mee te stoppen vanwege de vele aandacht rondom zijn liefdesleven. Begin juni was André te gast bij de radiozender, daar stelde hij dat hij niet snapt waarom mensen zo’n heisa maken over zijn privésituatie. “Als je eigenlijk de situatie ontleedt en kijkt naar wat er nou eigenlijk gebeurd is: een relatie slaagt niet, ik heb een nieuwe vriendin, punt. Voor de rest is er niets aan de hand”, zei hij. “Ik ben niet slecht voor m’n ex, ik ben goed voor m’n zoon. Mensen maken er een heel groot ding van.”

Inmiddels heeft hij de stilte dus doorbroken en gaat het op zijn Instagram weer voornamelijk over muziek. Welcome back, André!

Bron: Shownieuws, Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws