Huh: bizarre plottwist in De Bachelor

Deze 'grap' van Tony zag niemand aankomen.

Het liefdesavontuur van Tony Junior gaat in De Bachelor letterlijk en figuurlijk niet altijd over rozen. Bij zijn zoektocht naar de ware komt hij voor lastige beslissingen te staan en worden zijn gevoelens flink op de proef gesteld. Zo ook tijdens de laatste rozenceremonie waar hij de gevoelens van de ladies behoorlijk op hol bracht.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van De Bachelor.

Lastige keuze

Zoals we gewend zijn van de De Bachelor eindigt iedere aflevering met een rozenceremonie. De laatste persoon die overblijft en geen roos krijgt, moet helaas terug naar Nederland. In de laatste aflevering zagen we dat Tony de keuze moest maken tussen Oriana en Sarah.

Met Oriana heeft Tony duidelijk een klik, maar met Sarah heeft de dj nog maar weinig gesproken. Toch weet Tony de spanning op te bouwen. “Met de één voel ik altijd aantrekkingskracht wanneer ik bij haar in de buurt ben. De ander weet me altijd te verrassen, en is beeldschoon”, begint Tony zijn verhaal. Waarna hij zijn laatste roos aan Sarah geeft.

Plottwist

Hoe je het ook wendt of keert: deze keuze zagen we absoluut niet aankomen. En Oriana herself ook niet. In haar 'laatste' omhelzing met Tony fluistert Oriana dan ook in zijn oor: “Maak een verstandige keuze alsjeblieft. En denk goed na.”

Maar van een laatste omhelzing is absoluut geen sprake. Want plotseling tovert Tony nóg een roos uit zijn binnenzak en vertelt hij Oriana dat hij haar absoluut nog niet laat gaan. Eh, Tony?!

Achter deze heftige plottwist zat blijkbaar een heel duidelijke reden, zo legt Tony uit. “Ik wilde kijken of ze (Oriana, red.) echt gevoelens voor me heeft, en ik denk dat dat echt gelukt is. Ik ben overtuigd.”

Beeld: Videoland | Video: De Bachelor

Laatste nieuws