Aha: dít doen De Bachelor-kandidaten na een rozenceremonie met de rozen

Vroeg jij je dit ook al af?

De Bachelor staat niet alleen bekend om bachelor Tony Junior himself, maar ook om de zenuwslopende rozenceremonie. Na deze ceremonie zijn de dames dan ook altijd blij als ze een roos in de wacht hebben gesleept, maar wat doen ze eigenlijk met de rozen die ze hebben gekregen?

Rozenceremonie

Tijdens de rozenceremonie is het voor de dames elke keer maar afwachten of ze een roos krijgen van Tony Junior. Maarre, wat doen de dames naderhand eigenlijk met de rozen? “Dat ligt eraan”, vertelt Femke aan Grazia. “De meesten hebben de rozen laten drogen en mee naar huis genomen als aandenken”, vult ze aan.

“Maar dat lukte mij helaas niet. Ik ben een enorme kluns – zoals je in de laatste aflevering ook wel hebt gezien – dus mijn roos was na de laatste rozenceremonie al meteen kapotgegaan. Geen enkele roos wist het bij mij te overleven”, lacht Femke. Oeps…

Geen match

Helaas wist Femke tijdens de vijfde aflevering niet opnieuw een roos te bemachtigen tijdens de ceremonie. Maar dat is niet iets wat haar dwarszit.

“De connectie die ik met Tony hoopte te hebben, was er niet. Het werd snel duidelijk dat we alleen een vriendschappelijke klik hebben.” De sportinstructrice vond het dan ook geen probleem om haar koffers te pakken en Kroatië te verlaten. “Toen ik eruit lag dacht ik meteen: het is goed zo. En ik gunde het de andere meiden ook gewoon heel erg om te ontdekken of zij die klik wel met Tony hebben.” Awh.

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws