De Bachelors Amanda doet boekje open over burn-out

Via Instagram deelt Amanda openhartig haar verhaal.

De knappe Amanda is één van de dames die strijdt om het hart van Tony Junior. De ladies hebben tijdens het liefdesprogramma maar weinig tijd om Tony te leren kennen, dus ze grijpen ieder moment om zoveel mogelijk van zichzelf te laten zien. Amanda deed in de laatste aflevering een boekje open over een zware periode uit haar leven. Op Instagram vertelt ze openhartig haar verhaal.

Burn out

Tijdens een van de groepsdates met Tony in de laatste aflevering van De Bachelor vertelt Amanda eerlijk over haar burn-out. Ze heeft geen makkelijk jaar achter de rug, en dit kwam mede door haar verkeerde studiekeuze. In gesprek met Tony benadrukte Amanda dat ze wel klaar is voor een relatie en zich langzaamaan beter begint te voelen.

Op Instagram besloot Amanda haar verhaal verder toe te lichten. “Ik heb lang getwijfeld om iets te posten over m'n burn out. Maarrrr, omdat het leven nu eenmaal niet over rozen gaat (behalve in De Bachelor) dacht ik: waarom ook niet”, begint ze haar verhaal. “Het lijkt zo logisch: studeren, diploma behalen en dan full-time werken. Diep vanbinnen wist ik dat deze master niks voor mij was, maar ik wilde niet stilstaan en geconfronteerd worden met de situatie.”

Automatische piloot

“Dus bleef ik maar volhouden en zonder dat ik het doorhad trok ik mijn eigen batterij leeg. Zover, dat mijn lichaam ermee stopte: ik viel kilo's af en was altijd moe”, vervolgt Amanda haar verhaal. “Doordenderen op de automatische piloot was geen optie meer. Ik besloot te stoppen met mijn studie en de tijd te nemen om te luisteren naar wat ik diep van binnen wél wilde doen.”

Met haar persoonlijke berichtje wil Amanda haar volgers op de borst drukken dat het niet erg is om af en toe te twijfelen over je toekomst. “Nu, een jaar later weet ik nog steeds niet wat ik precies wil doen. Maar weet je wat? Dat is niet erg! Ik heb wel eindelijk de rust gevonden om naar mezelf te luisteren en eerlijk tegen mezelf te zijn. Zolang dat goed zit, komt de rest vanzelf.” You go, Amanda.

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws