Tony Junior rijdt in een (dikke) auto met panterprint en zo ziet-ie eruit

Wat een ding!

Meedoen aan een tv-programma als De Bachelor is pittiger dan je in eerste instantie zou verwachten. Twintig vrouwen die om je strijden, iedere dag weer een date met een andere vrouw en een maand lang afgezonderd zitten van de buitenwereld. Dat Tony Junior van pittig houdt, blijkt wel uit het uiterlijk van zijn auto. De dj rijdt namelijk in een auto die volledig is gehuld in panterprint!

Luxe auto

Ja, echt! Tony is enorm fan van panterprint en dat zie je dan ook zeker terug aan zijn auto, scooter én outfits. “De zebraprint was op, dus ik dacht ik doe luipaard”, grapte de dj eerder al in een interview. Onder die drukke print gaat een Audi A8 Limousine schuil. Een luxe auto dus, waar Tony zo'n 120.000 euro voor heeft betaald.

De auto haalt gemakkelijk de 230 km per uur, waardoor Tony binnen no time naar zijn toekomstige vrouw kan racen.

De Bachelor

Het wordt met de week spannender wie er uiteindelijk als laatste over zal blijven en met Tony mag cruisen in zijn auto. Hoe De Bachelor himself het hele avontuur heeft ervaren? “Het was een emotionele achtbaan die maar niet stopte”, vertelde hij aan Playboy.

“Je moet je voorstellen: ik zat daar een maand lang alleen in Kroatië. Ik kan niet te veel in detail treden, maar ik ben daar de controle over mijn leven kwijtgeraakt, op een positieve manier”, begint de dj. “Die dates, het avontuur. Steeds een paar uur slapen en dan weer door. Ik ben nu een paar dagen terug en ik moest echt afkicken. Een beetje in mijn bootje zitten, mijn vader zien”, aldus Tony.

Bron: Fem Fem | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws