Zo zag De Bachelors Julia er vroeger uit

De beauty is niet veel veranderd.

Vanaf hun ontmoeting maakte Julia Sinning al veel indruk te hebben gemaakt op Tony Junior in De Bachelor. Enne, dat snappen wij wel. Deze beauty heeft niet alleen de looks, maar ook de brains. Hoog tijd dus voor een duik in de archieven.

Miss Nederland 2021

Julia is een bezig bijtje. Niet alleen wilde ze het hart van Tony Junior veroveren, ook hoopte ze de titel Miss Nederland 2021 in de wacht te slepen. Zo nu en dan deelde Julia op Instagram het een en ander van haar Miss-avontuur. Zo zagen we hoe ze haar officiële Miss Nederland-sjerp in ontvangst mocht nemen en dat ze op bootcamp met haar Miss-sisters ging.

Enne, al het harde werken was het waard. Niet alleen lukte het haar om de final rose van Tony te krijgen, ook werd ze bekroond tot Miss Nederland. “Met mijn deelname wil ik jullie inspireren om dichtbij jezelf te blijven en in je eigen kracht te geloven. Weet dat jij goed genoeg bent, precies zoals je bent”, schreef ze eerder op Instagram. De beauty vertelt dat ze hier lang mee heeft gestruggled, omdat ze streefde naar het 'perfecte plaatje'. “Nu ben ik trots op deze powervrouw. Laten we het perfecte plaatje veranderen in het echte plaatje en onze mooie imperfecties omarmen.” You go, Julia!

Grid girl

Benieuwd hoe Julia er back in the day uitzag? Wij zetten enkele foto's voor je op een rij.

Toen we al die prachtige Miss-foto's van Julia voorbij zagen komen op Instagram, konden we het niet laten om wat verder terug te scrollen. Enne, wat blijkt? Julia is altijd al een bezig bijtje geweest. Zo werkte ze als grid girl en mocht ze zelfs op de kiek met Max Verstappen himself én vloog ze naar de Spaanse zon om op 'de beste feesten van de Costa Brava' te werken.

Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws