Fabrizio reageert op negatieve reacties De Bachelor

'Hebben jullie echt niks beters te doen?'

Afgelopen week deelde Temptations Fabrizio Tsinardis het leuke nieuws dat hij de Belgische Bachelor wordt. Hoewel hij daarop veel enthousiaste reacties kreeg, zaten er ook behoorlijk wat rotte appels tussen. In een video op Instagram laat hij in klare taal weten wat hij van die haters vindt.

Negativiteit

“Ik heb weer heel wat leuke en natuurlijk minder leuke dingen over mezelf mogen lezen”, schrijft Fabrizio bij de video. Zo kreeg de knappe realityster op social media onder andere te horen dat hij een 'zever' (Vlaams voor 'zeur') was en dat hij er alles aan zou doen om media-aandacht te krijgen. “Het ideale voorbeeld van 'je hebt en zal nooit controle hebben over andermans mening en niet iedereen zal je leuk vinden'.”

In zijn video vertelt Fabrizio dat zulke negatieve reacties hem zorgen baren over de mensheid tegenwoordig. “Deze reacties worden gepost door mensen die duidelijk niks beters te doen hebben in hun leven. En dat van mij blijkbaar beter denken te kennen dan ikzelf”, laat hij weten. “Ik weet niet of ik daar proficiat op moet zeggen, of dat ze een ballon willen of een medaille, maar hebben jullie echt niks beters te doen?”

Belangrijke boodschap

Fabrizio heeft echter geen zin in al die negativiteit en richt zich dan ook al snel tot iedereen die hem lieve en enthousiaste berichten heeft gestuurd. “Ik wil jullie superhard bedanken, de mensen die het mij wel gunnen. Mijn DM's zaten stampvol. Wauw, dat is iets wat mijn hart verwarmt. Dat vind ik leuk, dat vind ik fantastisch. Daar trek ik me aan op”, laat de realityster weten. “Ik heb de laatste maanden geleerd om het positieve van het verhaal vast te houden. Je gaat je dan zoveel beter en gelukkiger voelen.”

Tussen alle leuke reacties las Fabrizio ook enkele berichten van meisjes die zich niet goed genoeg voor hem voelden om zich op te geven. “Ik ben niet beter, dan niemand niet”, reageert hij heel stellig. “Laat dat vallen. Oké, we hebben allemaal een bepaald type of voelen ons aangetrokken tot verschillende types van mensen, maar dat wil niet zeggen dat ik beter ben of me beter zou moeten voelen. Ik ben daar heel realistisch en bescheiden in.”

Tot slot heeft hij nog een belangrijke boodschap voor zijn volgers: “Leer negatieve gedachten en emoties herkennen, accepteer ze en wissel dan meteen terug naar positieve gedachten en emoties.”

Beeld: Temptation Island | Video: Instagram

Laatste nieuws