Wow: zo ziet Temptations Fabrizio eruit zonder baard

In zijn Instagram Stories vertelt Fabrizio dat het tien jaar geleden is dat hij zijn baard heeft geschoren.

Temptations Fabrizio Tzinaridis kennen we natuurlijk vanwege zijn stoere tatoeages, donkere lokken en scruffy baardje. Tijd voor iets anders, dacht de knappe Italiaan blijkbaar. Op zijn Instagram laat hij zijn nieuwe look – zónder baardje! – zien.

Terug in de tijd

“Hoe je tien jaar terug in de tijd kunt gaan”, schrijft Fabrizio bij een filmpje op zijn Instagram. Hij begint de video met zijn lange baardje, maar onthult vervolgens een gladgeschoren gezicht. Enne wauw, het lijkt wel een heel andere man!

In zijn Instagram Stories vertelt hij dat het tien jaar geleden is dat hij zijn baard heeft geschoren. Maar eerlijk is eerlijk: Fabrizio kan de gladde look zéker hebben.

Zonder baardje

Niet iedereen is fan van Fabrizio's nieuwe, gladde gezichtje. “Je gaat van een Griekse god naar een lokaal supermarktmeneertje”, schrijft iemand onder de video. “Oh nee, dat is zo raar”, “Babyface in 3, 2, 1…” en “Neeee”, klinkt het verder in de comments.

Toch zijn er ook genoeg volgers die deze nieuwe look wel kunnen waarderen. Het regent dan ook hearteyes, hartjes en vlammetjes in de comments. “Veeeeel beter”, schrijft een volger. “Wauw, looking good handsome“, reageert een ander.

Wat vind jij van Fabrizio zonder baardje? Bekijk 'm hieronder:

Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws