Temptations Fabrizio shockeert volgers met nieuwe look

Fabrizio, is that you?

Temptations Fabrizio Tzinaridis kennen we natuurlijk vanwege zijn stoere tatoeages, donkere lokken en scruffy baardje. Tijd voor iets anders, dacht de knappe Italiaan blijkbaar. Op zijn Instagram laat hij zijn nieuwe look – zónder haar én baard – zien. Uhm, ja echt!

Kaal

Zijn volgers schrokken zich een hoedje toen Fabrizio een foto van zijn kale kop plaatste op Instagram. “Ik vond het wel eens tijd worden”, schrijft hij bij de post.

De voormalig Temptation-ster is compleet onherkenbaar op de foto en dat valt ook op bij zijn fans. “No way” en “Heb je dit nou echt gedaan”, reageren zijn volgers verbaasd in de comments. Iemand vindt hem zelfs op Vin Diesel lijken. “Vin Diesel, is that you?” Ha!

1 april

Gelukkig blijkt het slechts om een verlate 1 aprilgrap te gaan, want de foto is gefotoshopt. Het lijkt er toch echt op dat Fabrizio het liefst wordt gezien mét haar en mét baard! Eerder plaatste hij al een TikTok-video waarop hij zijn baard had afgeschoren, en zelfs toen leek hij bijna niet meer op zichzelf.

Wat vind jij van Fabrizo zonder haar? Bekijk de foto hieronder.

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws