Temptations Fabrizio wordt de Belgische Bachelor

Oeh la la!

Waar wij inmiddels helemaal invested zijn in het liefdesleven van Tony Junior, krijgen onze zuiderburen binnenkort hun eigen Bachelor. Enne, dat is zeker geen onbekende voor ons. Niemand minder dan Temptations Fabrizio Tsinardis gaat namelijk op zoek naar de ware liefde in Belgische versie van De Bachelor.

De Bachelor

We kennen Fabrizio natuurlijk allemaal van Temptation Island, waar hij allereerst als verleider aan deelnam. Niet veel later kreeg hij een relatie met Temptations Pommeline Tillière, met wie hij een jaar later meedeed aan de VIPS-editie van het realityprogramma. De twee waren zelfs even verloofd, maar hun relatie hield geen stand. Later was Fabrizio dolgelukkig met Lotte Vanlingen, maar ook dit liep uiteindelijk op niets uit. Helaas voor Fabrizio, maar goed nieuws voor alle Vlaamse single ladies. De Temptation-ster gaat nu namelijk op zoek naar de ware liefde in De Bachelor, zo maakt hij op Instagram bekend.

Will you accept this rose?”, begint de 29-jarige papa bij een filmpje waarin hij zijn pianokunsten ten gehore brengt. “Liefde is één van de mooiste en krachtigste dingen in het leven en op dit moment zou ik liegen als ik zeg dat ik het niet mis”, bekent hij. Hoewel Fabrizio happily single is, mist hij het toch om na een lange dag thuis te komen bij een geliefde. “Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt is momenteel nog een fantasie.”

Reputatie en verleden

Toch vindt Fabrizio het moeilijk om de ware liefde te vinden, zo laat hij weten. “Die geliefde vinden is iets wat tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend is. Zeker niet voor mij”, schrijft hij. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me extra moest bewijzen door mijn reputatie en verleden. Ik heb fouten gemaakt die breed werden uitgesmeerd, maar ik ben meer dan die fouten.” De Temptation-ster hoopt dan ook dat de single ladies hem leren kennen als de man die hij nu is.

“De kans krijgen om iemand te leren kennen zonder die vooroordelen is waar het me vooral om te doen is”, laat Fabrizio weten over zijn deelname aan De Bachelor. “En dat werkt ook in twee richtingen: doordat veel mensen me kennen, voel ik dat ik zelf ook met een liefdesrem te kampen heb. Maar ik wil de liefde niet langer ontlopen uit angst”, vertelt hij openhartig.

Vrouw van zijn leven

De Bachelor wordt een bijzonder avontuur, zoveel is zeker”, gaat Fabrizio verder. Hij kan dan ook niet wachten om de dames te ontmoeten op een plek die hem nauw aan het hart ligt, zo vertelt hij. Wel ziet hij nu al tegen de rozenceremonies op: “Die worden zenuwslopend, dat weet ik nu al.” Maarre, dat is het allemaal waard om de vrouw van zijn leven te ontmoeten.

Fabrizio sluit zijn openhartige bericht af met de prachtige woorden: “I guess I'll just jump and grow my wings on the way down.”

Wil jij het hart van Fabrizio veroveren? HIER kun je je als deelnemer aanmelden.

Bron: HLN | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws