Niek Marijnissen over Like Me, I’m Famous: ‘Ik dacht meteen game on!’ 

De Bredanaar ging zelfs aan de slag met een personal trainer om zich klaar te stomen voor het programma.

Lees ook

In het nieuwe Videoland-programma Like Me, I’m Famous strijden influencers om het binnenhalen van zoveel likes, om zo een pilot op Videoland te winnen. Een van de tien deelnemende influencers is Niek Marijnissen. Hoogtijd voor Grazia om even met de goedlachse bij te kletsen.

Garderobe refresh

Meedoen aan een programma waarbij je een eigen Videoland-pilot kunt winnen. Het klinkt als een droom. En aan enthousiasme ontbrak het ook aan Nieks kant niet. “Ik dacht game on!”, vertelt de ondernemer wanneer we hem vragen naar zijn deelname.

Wat Niek precies kon verwachten wist hij niet. Enkel dat het spel Expeditie Robinson-achtige elementen zou bevatten. “Ik had er gelijk veel zin in”, herinnert Niek zich. “Ik dacht: ik ga me klaarmaken voor deze strijd. Ik moest bergschoenen meenemen, regenjacks en speciale sokken die nat mogen worden.” Elementen die zijn altijd stijlvolle garderobe nog niet bevatten. “Ik heb alles moeten aanschaffen”, lacht Niek.

Klaarmaken voor het spel

Niek, die van nature fanatiek is, besloot ook een personal trainer in de arm te nemen. “Ik had geen idee wat ze voor me in petto hadden. Ik ging daarom met een PT aan de slag. Ik moest ready zijn voor whatever! Uiteindelijk was het programma heel leuk en spannend, alles zat erin.”

In Like Me, I’m Famous draait het om zoveel mogelijk likes krijgen. Daarvoor werden al snel plannetjes en bondjes gesmeed tussen kandidaten, iets wat ook Niek niet schuwde. “Ik zat gelijk in mijn game! Je moet spelletjes spelen om zover mogelijk te komen, al is de een daar wel wat competitiever in dan de ander.”

Pilot

De hoofdprijs is een eigen pilot op Videoland. Iets wat Niek uiteraard wel ziet zitten. Sterker nog, hij was ooit al dichtbij een eigen show. “Ik heb al een keer een pilot gedraaid, net na de Bachelorette”, deelt Niek. Door corona kon het helaas niet doorgaan. Het was een format dichtbij het hart van de autodealer. “Ik ben toch een ondernemer en ik wilde een leuke kijk geven in mijn leven en in het ondernemerschap.”

Of Niek ver gaat komen en er met de hoofdprijs vandoor gaat? Dat is nog even afwachten. Like Me, I’m Famous is vanaf 14 juli te zien op Videoland.

Beeld: Like Me, I’m Famous

Laatste nieuws

Zie ook