De Bachelorette’s Niek reageert op geruchten rondom verleden met Sarah van Soelen 

Volgens de laatste roddels hebben de twee een relatie gehad.

Het dateleven van André Hazes wordt momenteel nauwlettend in de gaten gehouden. En sinds de zanger aan Sarah van Soelen wordt gelinkt, is ook haar liefdesleven een hot topic geworden. Zo deed onlangs zelfs het gerucht de ronde dat Sarah een relatie heeft gehad met Niek Marijnissen. Op Instagram geeft De Bachelorette-deelnemer opheldering.

Geruchten

Er is geen roddel waar Fawry not Sawry niet van op de hoogte is. Dankzij zijn snelle tipgevers en geheime bronnen is de roddelkoning er altijd als de kippen bij als er een juicy gerucht rondgaat. Onlangs was het weer raak en kreeg Fawry een bijzonder bericht op Instagram, toen hij de cover van Story deelde waar André en Sarah samen opstaan.

“Ze is ook de ex van De Bachelorette's Niek”, reageerde iemand. En Fawry zou Fawry natuurlijk niet zijn als hij niet meteen op onderzoek uitging.

Reactie Niek

Fawry vroeg Niek dan ook uiteraard om een reactie, en hij hoefde niet lang te wachten tot Niek reageerde. “Haha het is niet waar, guys“, deelde Niek in zijn Instagram Stories.

“Nee, het is fake news. Er is niks van waar”, reageerde hij daarna lachend in een video. Aha, is dat ook weer duidelijk.

Bron: Fawry not Sawry | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws