Heftige documentaire over overleden Love Island-presentatrice Caroline Flack nu op Videoland

In Caroline Flack: Her Life and Death blikken nabestaanden terug op het leven van de presentatrice.

Begin vorig jaar kwam het treurige nieuws naar buiten dat Caroline Flack uit het leven was gestapt. De voormalig Love Island-presentatrice was erg geliefd bij haar familie en vrienden en zij blikken in een emotionele documentaire dan ook terug op haar bestaan. Deze is nu te zien op Videoland.

Carrière

Caroline was een bekende Engelse presentatrice en was daardoor vaak het slachtoffer van de Britse roddelpers. De presentatrice kampte daarnaast met mentale problemen. In de documentaire wordt hier uitgebreid op teruggeblikt.

“Een eerbetoon aan de Britse radio- en televisiepresentatrice Caroline Flack, bekend van Love Island en The X Factor. Flack kampte met grote mentale problemen en maakt in 2020 een einde aan haar leven”, zo luidt de beschrijving op Videoland.

Details

Haar zus en moeder zijn met name in de documentaire te zien. Jordy, haar zus vertelt dat ze zich al langere tijd zorgen maakte om Caroline. “Ik smeekte haar om van baan te veranderen en de showbizz te verlaten, maar dat zou ze nooit doen. Het leven zou gemakkelijker zijn geweest, maar ze was niet gebouwd voor een gemakkelijk leven”, aldus Jordy.

Ook komt haar ex-collega bij The X Factor aan het woord. Al met al komen er verschillende details over de dood van de Britse presentatrice naar boven. Ga er even voor zitten, want deze docu is mind-breaking!

Bekijk hieronder de trailer.

Bron: Love & Reality | Beeld: Brunopress, YouTube

Laatste nieuws