Deze tien influencers doen mee aan het programma Like Me, I’m Famous

Van De Bachelorettes Niek tot Donny Roelvink.

In het influencerwereldje gaat het allemaal om het krijgen van zoveel mogelijk volgers en likes. Enne, dat is nou net waar het in het gloednieuwe programma Like Me, I'm Famous om draait. Daarvoor heeft Videoland tien bekende influencers weten te strikken, die allen kans maken op de hoofdprijs: een eigen Videoland-pilot. Spannend!

Like Me, I’m Famous

Woensdag 14 juli barst de strijd los tussen tien bekende influencers in de nieuwe Videoland-serie Like Me, I'm Famous. In het eliminatiespel gaan de deelnemers de strijd aan om zoveel mogelijk likes en zo min mogelijk dislikes te verzamelen van elkaar. Degene die tijdens de heuse Like Me-ceremonie het minst aantal likes heeft weten te bemachtigen, moet het spel onmiddellijk verlaten. Enne, die ziet gelijk de hoofdprijs aan zijn neus voorbij gaan. De winnaar van Like Me, I'm Famous mag namelijk een eigen Videoland-pilot opnemen. Een prijs waar menig influencer wel van droomt. Goals!

Benieuwd welke bekende influencers het tegen elkaar opnemen? Wij stellen ze aan je voor.

Donny Roelvink

Wij hoeven 'm haast niet meer voor te stellen, want met zijn 390 duizend volgers op Instagram heeft Donny Roelvink al de nodige bekendheid. Dankzij de realityserie De Roelvinkjes, waarin hij samen met zijn bekende vader Dries en knappe broer Dave schitterde, werd Donny in één klap bekend bij het grote publiek. Daarnaast deed hij mee aan programma's als Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS. Tegenwoordig is de Roelvink-telg vooral bezig met fitness en health op Instagram.

Joan Pronk

We kennen Joan Pronk natuurlijk allemaal van haar deelname aan Love Island 2020, waar ze er niet alleen met de winst, maar ook met een boyfriend vandoor ging. Hoewel Joan geregeld plaatjes draait als dj, verdient ze haar geld voornamelijk als influencer. Op Instagram heeft ze al 166 duizend volgers verzameld. Gaat het haar ook lukken om genoeg likes te verzamelen in Like Me, I'm Famous?

Harm de Vries

De Friese Harm de Vries is met 401 duizend Instagram-volgers op de teller een echte big fish in het programma. Enne, op YouTube heeft hij zelfs nóg meer abonnees: 752 duizend! Hier gamet hij, maar doet ook challenges en maakt lifestyle content.

Femke Meines

Femke Meines vergaarde bekendheid nadat ze de nationale finale van het Junior Songfestival in 2012 won. Maarre, Femke heeft niet alleen een gouden keeltje, maar kan ook nog eens acteren. Zo speelde ze in de Disneyserie Just Like Me en in de film Elvy's Wereld, So Ibiza. Op Instagram deelt ze geregeld covers, outfitfoto's en bikinikiekjes met haar 202 duizend volgers.

Roxanne Kwant

Als iemand voor een goede dosis humor zorgt, dan is het Roxanne Kwant wel. De queen of ongemakkelijkheid veroverde het internet met haar zelfspot en droge humor. Zo deelt ze geregeld hilarische skits met haar 227 duizend Instagramvolgers en ook op TikTok is ze heel actief.

Jay Francis

Misschien ken je 'm nog wel van aan Temptation Island 2018, waar hij als verleider meedeed. Inmiddels is Jay Francis, beter bekend als @tisjeboyjay, een heuse influencer en comedian. Bij Jay draait het allemaal om positiviteit, maar hij neemt zeker geen blad voor de mond en zegt altijd wat hij denkt. Zijn 238 duizend Instagramvolgers zijn dol op zijn hilarische en soms kritische filmpjes.

Jiami Jongejan

Jiami Jongejan timmert al jarenlang aan de weg als influencer. Op YouTube, Instagram en TikTok plaatst ze voornamelijk over mode, beauty en lifestyle. Enne, in 2017 bracht ze een eigen boek uit dat enkele weken in de bestsellerlijst stond. You go, Jiami!

Niek Marijnissen

We kennen Niek Marijnissen natuurlijk van zijn spraakmakende deelname aan De Bachelorette, waar hij het tot de finale schopte. Helaas wist hij het hart van Gaby Blaaser niet te scoren, maar Niek viel zeker in de smaak bij menig Nederlander. Zo waren veel mensen onder de indruk van zijn 'knikje' en het bekende 'flesje poppen'. Inmiddels heeft Niek maar liefst 134 duizend volgers op Instagram.

Joey Anchando

Joey Anchando woont inmiddels al enkele jaren in Amsterdam met zijn vriend Nick, maar hij komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Zo is hij opgegroeid in Texas en heeft hij gestudeerd in New York. Wel even iets anders dan Nederland, dus. Op social media maakt Joey dan ook regelmatig content over de verschillen tussen de VS en Nederland én hij vlogt wekelijks.

Vonneke Ritfeld

Je kent Vonneke Ritfeld misschien beter onder de naam Vonneke Bonneke. Vonneke brak jaren geleden door met het maken van hilarische Snapchat-video's en nog steeds schudt ze de grappen uit haar mouw. Wekelijks maakt ze funny sketches over het alledaagse leven, waar wij geregeld helemaal stuk om gaan.

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws