EOTBDD’s Shirley klapt uit de school over ruzie met Robin

'Hij wilde van alles van mij.'

Tijdens Ex on the Beach: Double Dutch leek de liefde tussen Robin en Shirley op te bloeien. De twee verlieten het eiland als couple en hadden het ook in Nederland nog even gezellig met elkaar. Helaas is deze relatie nu finito en spreken of zien de twee elkaar niet meer.

Geschrokken

In een interview met Tattoo Koning vertelt Shirley eerlijk hoe de situatie tussen haar en Robin nu is. “Het is helemaal klaar”, begint ze haar verhaal. Op de vraag of de twee ruzie met elkaar hebben, heeft Shirley een duidelijk antwoord. “Hij heeft ruzie met mij.”

De reden van de ruzie houdt Shirley een beetje in het midden, maar wel klapt ze uit de school over Robin zijn gedrag. “Hij wilde van alles van mij. Daar schrok ik gewoon een beetje van.”

Deelname aan Ex on the Beach

Naast de situatie met Robin blikt Shirley ook terug op haar deelname aan EOTB. Naar eigen zeggen heeft ze het leuk gehad, maar had ze er veel meer van verwacht. “Ik verveelde me eigenlijk best wel. Er zaten ook geen leuke jongens in. Ze waren wel knap, maar niets voor mij”, legt Shirley uit. “De jongens in EOTB vond ik helemaal niks, of gewoon wat uitsloverig.”

“Als ik op tv EOTB zag, dacht ik altijd: het is de hele dag feest, je verveelt je nooit. Maar overdag waren sommigen aan het slapen, kruiswoordpuzzels aan het doen, of aan het zwembad elkaar een beetje aankijken van ‘wat gaan we nou doen?'” Aha!

Beeld: MTV

Laatste nieuws