Job geeft uitleg over verspreide screenshots: ‘Er stond zoveel bullshit in die berichten’

De fake berichten raken de Islander nog steeds.

De fake screenshots en geruchten over Job zetten heel Love Island op z'n kop. Job zou een vriendin hebben in Nederland en alleen meedoen aan het liefdesavontuur voor de fame, als we de geruchten moesten geloven. Aan RUMAG vertelt Job in tranen dat de berichten hem nog steeds enorm raken.

Fake news

Job en Esmee wonnen de finale van Love Island 2021, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Een aantal dagen voordat de finale plaatsvond, doken er tig screenshots op van Job en zijn 'lover' in Nederland. RUMAG besloot voor eens en altijd te achterhalen hoe de vork in de steel zit. “Job, vertel eens hoe dit zit. Hoe kon dit nou gebeuren?”, vraagt presentator René Watzema.

“Ik mocht bellen met mijn ouders en die kwamen met het bericht dat er screenshots rondgingen over mij”, begint Job geëmotioneerd. “Ik vroeg meteen naar wat er precies in die berichten stond, toen zeiden ze dat er dingen in stonden over het reizen met de bus, dat ik thuis ruzie heb en dat ik problemen heb gehad op school. Ik ben met een 8,5 afgestudeerd, dus er stond gewoon zoveel bullshit in.”

Allemaal leugens

Op de vraag of Job écht geen vriendin in Nederland heeft, antwoordt de Islander volmondig nee. “Absoluut niet. Ik heb één ex gehad en dat weten al mijn vrienden en familie”, legt hij uit. Job heeft hierom ook geen idee welke persoon er achter deze roddels zit.

“Ik zou het echt niet weten. Ik probeer met iedereen altijd gezellig te zijn en heb weinig problemen met mensen. Dus ik heb echt totaal geen idee waar het vandaag komt.” Heftig!

Beeld: Love Island | Video: RUMAG

Laatste nieuws